ŠPORT

Dekle Čeha predstavilo svojo plat: ''Še nikoli v življenju me niso tako nadlegovali''

A.P.
02.08.2021, 6:00
9
Eden glavnih slovenskih adutov na olimpijskih igrah v Tokiu, metalec diska Kristjan Čeh, je le dober mesec pred nastopom v Tokiu ostal brez trenerja. Kot se je izkazalo, je bilo kamen spotike dekle 22-letnega Ptujčana, Anna Maria Orel, estonska metalka kladiva, ki je po njegovem nastopu na Japonskem prekinila molk in izlila svojo dušo.

PREBERI ŠE
To je seksi športnica, ki je bila jabolko spora v taboru slovenskega atleta

Potem ko je Kristjan Čeh na poletnih olimpijskih igrah v Tokiu na svojem krstnem nastopu na olimpijadi osvojil odlično peto mesto v metu diska – najdlje je kladivo vrgel 66,37 metra – se je oglasila njegova srčna izbranka Anna Maria Orel, za katero zadnje obdobje še zdaleč ni bilo lahko.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
Kristina Mandarina: ''V resnici nisem materialistka''

"Po mesecih molka je napočil čas, da povem svojo plat zgodbe," na Instagramu začne Anna Maria, potem ko je zadevo po razhodu s trenerjem na kratko že objasnil Čeh. "Še nikoli v življenju me niso tako nadlegovali, grozila sta mi tudi dva moška, kot je bilo to v zadnjih mesecih. Kratene so mi bile osnovne pravice, kot človeku in kot športnici. Prisiliti so me želeli, da zapustim svojega fanta, česar seveda nisem storila, saj sem stara 25 let in lahko sama izbiram, s kom sem. Prepovedali so mi vstop na stadion, tako da nisem mogla trenirati s svojim fantom," je pojasnila Estonka in dodala, da ni vplivala na razhod Čeha s trenerjem Gorazdom Rajherjem.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
To so najbolj seksi petdesetletnice na svetu

"Nikoli nisem predlagala fantu, da zapusti trenerja in prejšnje ekipe pred njegovo najpomembnejšo sezono v življenju. Podpirala sem ga in skupaj sva skušala rešiti nastalo situacijo. Čeprav sem od daleč videla, kako manipulirajo z njim, sem bila mnenja, da pred olimpijskim igrami ni pametno ničesar spreminjati. Ko je situacija postala neznosna, sta omenjena odšla do medijev in jim povedala svojo plat zgodbe, tako, ki na njiju meče dobro luč. Danes je na plano prišla še druga zgodba. Še nikoli nisem bila tako ponižana v življenju, s tem ko sem bila označena za nekoga, ki je trenerju ugrabil športnika," vlogo športne ''Yoko Ono'' zanika Anna Maria.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

"Nič, kar sta dejala, ni res, in nikoli več se ne bom pustila biti tako nadlegovana. Kristjan je trdo garal za vse, kar je dosegel in njegov bivši trener je poskušal storiti vse, kar je bilo v njegovi moči, da bi izničil njegovo delo pred Tokiem. Najtežje je opazovati ljubljeno osebo, ki preživlja tako travmatično izkušnjo in gledati, kako se je proti njemu obrnila lastna ekipa. To je naju oba skoraj zlomilo. Nikoli ga nisem silila, da bi kaj storil zame. Tudi sama sem se borila za olimpijski nastop v svoji disciplini in bila vedno zelo profesionalna, zato so bili trening vedno na prvem mestu. Žal psihično nisem bila dovolj močna, ko sem se ukvarjala z vsemi temi nesmisli in mi na koncu ni uspelo."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Obregnila se je tudi ob novinarje, ki so pisali o aferi, a niso skušali dobiti vseh plati zgodbe. "Lahko je sram vse novinarje, ki se z izmišljenimi zgodbami pehajo za kliki, ne da bi me sploh vprašali za komentar. To je najino življenje, ne pa zabavna zgodba za druge, da se ob njej naslajajo in naju sodijo. Ne bosta me definirala ta dva moška. Nisem, kdor trdita, da sem. V svojem srcu vem, da sva naredila vse, da bi razrešila položaj, ki pa je bil očitno nerešljiv. Edina stvar, ki jo lahko zdaj naredim, je, da vas v bodoče prosim za več sočutja. Nikoli ne veš, kaj se dogaja v zakulisju."

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

PREBERI ŠE
''Slovenska'' plavalka Tilka Paljk: '' V Zambiji je depresija bolezen zgolj belcev''