Moskisvet.com
Kiril Terešin

Borilni športi

Ruski Popaj ostal brez nabojev: orjaške mišice so preteklost

A.P.
20. 11. 2019 09.07
1

23-letni Kiril Terešin, ruski bodybuilder, ki se ga je zaradi umetno povečanih mišic prijel vzdevek ruski Popaj, je ostal brez svojih ''bazuk''.

Kiril Terešin, ki se je nedavno blamiral v kletki – v svojem krstnem nastopu v oktagonu je moral po le treh minutah priznati premoč 20 let starejšemu nasprotniku, 43-letnemu igralcu in blogerju Olegu Mongolu – je ostal brez svojih orjaških mišic, ki pa si jih ni pridelal v fitnesu oz. z dvigovanjem uteži, pač pa so mu v roke vbrizgali sintol, smrtno nevarno mešanico olja, alkohola in lidokaina.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Če je še do nedavnega Rus ignoriral svarila zdravnikov – če mešanice ne bi odstranili, bi lahko za posledicami umrl ali ostal brez obeh rok – je zdaj moral na operacijo, saj se mu je stanje občutno poslabšalo. Koža je rdečela in Terešin je zaradi pomanjkanja denarja prostovoljne prispevke za operacijo zbiral s pomočjo svojih sledilcev. Na pomoč mu je priskočila tudi Alana Mamaeva, vodja kampanje za žrtve ponesrečenih plastičnih operacij, ki je poročena z ruskim nogometašem Pavlom Mamaevim in je Terešina prepričala o posegu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Na prvi operaciji, ki je trajala dve uri, so Terešinu iz rok odstranili kar 1,36 kilograma vazelina in mrtvega mišičnega tkiva, odstranjevanje umetnih bicepsov pa je bilo tudi dokumentirano.

Ruski Popaj, ki si je umetno povečal mišice, zopet ponižan
Preberi še
Ruski Popaj, ki si je umetno povečal mišice, zopet ponižan

Kirurg Dimitri Melnikov, ki je operiral Terešina in z mrtvim tkivom opletal pred kamero, je dejal, da je to komaj četrtina vsega, kar mu bodo odstranili. ''Roke bazuke'' čakajo še najmanj tri podobne operacije. ''Nimamo izbire,'' je bil jasen kirurg. ''Težava je v sintolu. Razširil se je v mišice in uničil tkivo. Popravili smo 25 odstotkov škode.''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Terešin bo kljub zapletom še vedno lahko premikal roke, a gora mišic je preteklost. ''Odstraniti moramo vse, ohraniti pa je treba žile, živce in druge funkcije uda.'' Sintol ni namenjen injiciranju, Kiril pa si ga je vbrizgal kar tri litre v vsako roko, kar je preprečilo normalen krvni obtok. Tkivo je posledično odmrlo. ''Zaradi vsadkov je imel visoko vročino, močne bolečine in postal šibek. Imel je srečo, da je škoda omejena na roki in se zadeva ni razširila na preostali del telesa,'' dodaja Melnikov.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376