Moskisvet.com
Levan Shonia

Borilni športi

Napadel lastnega trenerja

U.K.
30. 10. 2018 08.00
3

Levan Shonia je bil tako zafrustriran, ko je izgubil dvoboj, da se je s pestmi spravil kar na lastnega trenerja. 

V Bolgariji sta se pred nekaj dnevi pomerila Levan Shonia in neporaženi Spas Genov. In Spas je ostal neporažen. To je bil dvanajsti poraz Gruzijca v njegovi karieri in očitno ga je to tako razjezilo, da je povsem izgubil živce in napadel kar lastnega trenerja, ki ga je, vsaj tako je izgledalo, poskušal pomiriti.  

Nurmagomedov izval velikega Mayweatherja
Preberi še
Nurmagomedov izval velikega Mayweatherja

Posnetek
Na videu lahko vidimo, da trener poskuša spraviti boksarja v kot, ta pa ga dvakrat udari v obraz in nesrečni tener se je moral oprijeti vrvi. Nato je trener odšel iz ringa in izza vrvi poskušal potegniti svojega varovanca stran, ta pa ga je znova napadel. Tokrat prekipi tudi trenerju, ki oklofuta Shonio. 

Levan Shonia
Levan Shonia FOTO: YouTube

Za zdaj ni jasno, kaj točno se je dogajalo med trenerjem in boksarjem. Shonia ima sicer 12 porazov, a tudi 15 zmag. Glavni spopad v Sofiji je bil sicer med Hughiejem Furyjem in Kubratom Pulevom. Zmagal je Pulev in tako uničil sanje Furyja, da bi se spopadel z Anthonyjem Joshuo. 

Vse skupaj kar mlace spominja na dvoboj Khabib - McGregor, kjer je Khabib napadel McGregorjevega tenerja Dillona Danisa. Nurmagomedov je po dvoboju dejal, da je znorel, ker mu je Dillon rekel, da je "k… muslimanska podgana." McGregor se je sicer večkrat spravil na izvor in vero Habiba. In Dillonove besede so bile kaplja čez rob. A s to potezo se je Khabib tako rekoč za zmeraj zaznamoval kot pretepač in ne borec.  

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497