Moskisvet.com
Conor McGregor

Borilni športi

Je Conor McGregor prikriti homoseksualec?

M.S.
18. 07. 2022 10.28
1

Conor McGregor je na francoski državni praznik praznoval svoj 34. rojstni dan in ob tej priložnosti na Ibizi priredil razkošno rojstnodnevno zabavo. Paparaci so ga nekaj dni kasneje na jahti ujeli v nenavadni družbi in položajih.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Zloglasni irski borec mešanih borilnih veščin Conor McGregor je svoj 34. rojstni dan dodobra zapil na španski Ibizi, kjer je upihnil svečke na tematski torti, ki jo navdahnila oktagon arena. Padli velikan in nekdanji lastnih dveh šampionskih pasov v peresni in lahki kategoriji, ki zadnja leta bolj govori zunaj oktagona kot v njem in se zapleta v številne prepire ter pretepe zunaj športnih aren, se vneto pripravlja na vrnitev v kletko, potem ko je okreval po zlomu noge, ki ga je utrpel v boju z Dustinom Poirirjem na UFC 264. Kdo bo njegov nasprotnik, še ni znano, bo pa to nekdo iz UFC-ja in ne boksar Floyd Mayweather, ki ga je v boksarskem dvoboju premagal pred leti in po dvoboju, s katerim je šla njegova kariera bolj ali manj navzdol. Kljub temu Floyd boksa še ni odpisal oz. še ni rekel zadnje besede.

Kdo je skrivnostna rdečelaska, ki dela družbo Deppu?
Preberi še
Kdo je skrivnostna rdečelaska, ki dela družbo Deppu?

Zloglasni in gobezdavi Irec je srečno poročen z Dee Devlin, s katero imata štiri otroke. Leta 2019 ga je dvakratni svetovni boksarski prvak Paulie Malignagga, nekoč njegov prijatelj in sparing partner v pripravah na dvoboj z Myweatherjem leta 2017, obsodil, da je prikriti homoseksualec, potem ko je (domnevno) McGregorjeva ekipa v javnost spravila posnetek, kjer Irec Američana nokavtira. Od tedaj sta smrtna sovražnika, leta 2019 pa ga je Malignaggi v intervjuju za Behind The Gloves obsodil, da je gej, da pa sam nima teh nagnjenj in je zgolj želel, da ga pusti na miru. ''Tip je gej – to me nič ne moti, toda sam nisem istospolno usmerjen, zato to spoštuj. Pravico imam biti hetero. Nehaj me spolno nadlegovati na ta način. Počni, kar želiš. Če tvoja žena ve, da uživaš v seksu z moškimi, lahko v tem uživata oba. Vseeno mi je, če to počne, samo nočem, da se mi približa,'' je besnel.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Zakaj pogrevamo ta natolcevanja izpred nekaj let? Ker so paparaci te dni na jahti na Ibizi McGregorja ujeli v družbi prijatelja, s katerim sta se zabavala na nenavaden način, ki si ga lahko različno razlagamo. Presodite sami, ali ima Irec, ki se je moral leta 2017 javno zagovarjati in opravičiti zaradi homoseksualnih opazk v poljskem Gdansku po dvoboju Artema Lobova in Andrea Filija, potem ko je slednjega označil z žaljivko za homoseksualnega moškega, homoseksualna nagnjenja ali ne.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
UFC dvoboje in številne druge borilne boje lahko v živo spremljate na VOYO.
Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Tako je Mia Khalifa videti danes
Preberi še
Tako je Mia Khalifa videti danes
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382