Moskisvet.com
Gareth Bale

Šport

Bale bo na Kitajskem zaslužil milijon na teden

A.P.
23. 07. 2019 15.31
2

Valižanski nogometaš Gareth Bale je na mizo dobil nesramno ponudbo s strani Kitajcev, ki ga na Daljni vzhod mamijo z milijonsko tedensko plačo (1.11 milijona evrov. Kapetan valižanske reprezentance si lahko obeta več kot 6500-evrsko urno postavko!

Nekdanji nogometaš Tottenhama, Gareth Bale, je leta 2013 za 100 milijonov evrov podpisal za madridski Real in do danes za Galaktike na 231 tekmah zabil 102 gola, podelil 65 asistenc in z belim baletom osvojil 13 lovorik (4-krat Ligo prvakov, 3-krat klubsko svetovno prvenstvo ter enkrat postal državni in pokalni prvak).

Gareth Bale je verjetno že odigral svojo zadnjo tekmo za Real.
Gareth Bale je verjetno že odigral svojo zadnjo tekmo za Real. FOTO: Profimedia

Kar ni osvojil, so srca Madrižanov in tudi ne trenerja Zinedina Zidana, ki je že pred časom dejal, da na kapetana valižanske reprezentance v prihodnosti ne računa, Bale pa je bil zadovoljen z dejstvom, da bo lahko za bajno plačo grel klop in se posvečal prostočasnim dejavnostim.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Potem, ko je med klubom in nekdaj najdražjim nogometašem ugasnila ljubezen, bo očitno vendarle sledil razhod in ne bosta spala v ločenih spalnicah. Na madridski naslov je namreč prišla ponudba, ki je ni moč zavrniti, četudi Bale še pred časom ni želel slišati za odhod, saj ga je z Realom vezala še triletna ponudba, ki bi mu navrgla dodatnih 51 milijonov evrov.

Nori zaslužki! To so najbolje plačani športniki!
Preberi še
Nori zaslužki! To so najbolje plačani športniki!

Pošiljatelj kakopak prihaja iz Kitajske oz. članov tamkajšnje superlige, kamor poleg v ZDA hodijo ''umirati'' številni nekdanji mega zvezdniki nogometa in poskrbeti za boljšo penzijo.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Če se bo res preselil na Daljni vzhod – zanj se zanimata kluba Jiangsu Sunning in Beijing Guoan – bo postal drugi najbolje plačani nogometaš na svetu. Prvi z 1,8 milijona evrov tedenske plače ostaja Argentinec Lionel Messi. V Realu bi Bale prejemal polovico manjšo tedensko plačo kot na Kitajskem, kjer bi lahko v času posoje v eni sezoni zaslužil več, kot v prihodnjih treh letih v prestolnici Španije.

Morebitni zaslužek Garetha Bala na Kitajskem:

4,52 milijona evra na mesec

1,13 milijona evra na teden

161 tisoč evrov na dan

6,7 tisoč evrov na uro

112 evrov na minuto

1,87 evrov na sekundo

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394