Moskisvet.com
Guillermo Marino

Skrivnosti

Zaradi ugrabitve Nezemljanov zamudil na trening

A.P.
17. 06. 2020 08.17
3

Če ste mislili, da imajo Neymar, Marion Balotelli in nekateri drugi nogometaši sumljive izgovore, da se niso pojavili na treningu, kaj lahko potem rečemo o izgovoru nekdanjega nogometaša slovite Boce Juniors, ki je trdil, da je na trening zamudil, ker so ga ugrabili Nezemljani.

Nekdanji argentinski nogometaš Guillermo Marino, ki je kopačke na klin obesil leta 2015, naj bi po besedah nekdanjega soigralca Gustava Lorenzettija zamudo na trening opravičeval s tem, da so ga ugrabili Nezemljani. To naj bi se zgodilo, ko je danes 39-letni Marino igral še za čilski klub Universidad de Chile, s katerim je v vlogi vezista osvojil štiri lovorike (tri državne in južnoameriški naslov) in sicer med letoma 2011 in 2013, ko ga je vodil kasnejši čilski in argentinski selektor Jorge Sampaoli.

Juan Ramon Riquelme in Guillermo Marino.
Juan Ramon Riquelme in Guillermo Marino. FOTO: Profimedia
''Mislil sem, da bom umrl'': nogometaša doletela usoda iz filma Terminal
Preberi še
''Mislil sem, da bom umrl'': nogometaša doletela usoda iz filma Terminal

Zgodba je na površje priplavala šele sedaj, Lorenzetti pa v nasprotju s pričakovanji verjame izgovoru nekdanjega soigralca. ''Guille hoče, da vam to povem ... Nisem prepričan, da si to želim, saj ga bodo mediji zdaj klicali za dodatne informacije, ki nimajo nobene povezave s športom, a bom vseeno pojasnil nekaj stvari, ker me je tako prosil," je za Lado B dejal Lorenzetti. ''On ni zamujal. Je točen. Verjame v to, o teh stvareh bere, zato nimam druge izbire, kot da mu verjamem, tudi zaradi resnosti, s katero je vse skupaj delil z nami."

Gustavo Lorenzetti
Gustavo Lorenzetti FOTO: Profimedia

Čeprav so soigralci sprva mislili, da se šali, pa je Marino ponudil toliko detajlov, da jo je vrag hitro odnesel. ''Dejal je, da je na enega izmed treningov zamudil, ker so ga ugrabili Nezemljani. Do potankosti nam je orisal celotno izkušnjo – svoje občutke in vse ostalo. So primeri, ko igralec pravi, da ga ni bilo, ker so me ugrabili vesoljci. Toda Guille ni bil takšen tip nogometaša. On je bil resen. Vsi vedo, kakšen je bil. Začel je razlagati, da se je nenadoma izgubil in da so ga ugrabili vesoljci. Pojasnil je, kako ti odstranijo dušo, jo analizirajo in ves čas pazijo nate. Približno tako nam je povedal. Sam verjamem v Nezemljane, če sem iskren, in ker je vse skupaj zelo natančno pojasnil, mu moramo verjeti.'' 

10 nogometnih pravil, za katere verjetno niste vedeli, da obstajajo
Preberi še
10 nogometnih pravil, za katere verjetno niste vedeli, da obstajajo

''Ne vem, če je isto pojasnil Sampaoliji, gotovo pa sta se o tem pogovorila,'' je še dodal Lorenzetti, ki je k preiskavi incidenta pozval Discovery Chanell.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497