Moskisvet.com
Aleksander Krasavin

Skrivnosti

Zaigrala je svojo smrt, potem ko je mož naročil njen umor

M.S.
15. 10. 2021 05.00
0

Potem ko je policija odkrila, da je moški naročil umor svoje bivše žene, je ta slednji pomagala zaigrati njeno smrt in prijela načrtovalca.

Rusi taksist in vzdrževalec avtobusov Aleksander Krasavin je najel posojilo, da bi lahko plačancu plačal za umor svoje bivše žene in se s tem izognil plačevanju preživnine. 54-letnika je policija aretirala, potem ko je njegova žena pozirala mrtva in mu je policija poslala fotografijo njenega trupla.

Zaigral je svojo smrt, da je dokazal, da je žena nanj poslala plačanega morilca
Preberi še
Zaigral je svojo smrt, da je dokazal, da je žena nanj poslala plačanega morilca

Potem ko je moški videl fotografije ''mrtve'' bivše žene in prejel sporočilo, da ''mora obiskati zobozdravnika'', je najetemu morilcu plačal preostanek dogovorjenega zneska, nato pa so ga policisti aretirali.

Slavni nogometaš razkosal dekle in z njo nahranil pse, zdaj pa spet stoji med vratnicama
Preberi še
Slavni nogometaš razkosal dekle in z njo nahranil pse, zdaj pa spet stoji med vratnicama

Njegovo bivšo ženo, 56-letno Nino, so, preden so posneli fotografije njenega ''trupla'', filmsko naličili, da je bilo videti, kot da ji je morilec prerezal vrat. Ta je dejala, da je bila šokirana nad njegovim obnašanje, saj je bila prepričana, da sta imela kljub ločitvi dober odnos in brez težav vzgajala devetletno hčerko. ''Še zdaj ne morem verjeti – še vedno gojim čustva do njega,'' je priznala. ''Ne straši me dejstvo, da bi lahko bila mrtva, ampak to, da je to načrtoval. Videl je fotografijo, na katerim sem videti mrtva in bil s tem zadovoljen. Kaj pa najina hči? Kako bi lahko živel s tem,'' se je spraševala Nina.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Policija je pojasnila, da se je Aleksander obrnila na sodelavca, ki ga je prosil, če bi ta ubil njegovo bivšo ženo. Ta je sprva mislil, da se šali. Ker je Krasavin vztrajal, je šel moški do policije, ki je izdelala plan, s katerim je prekrižala načrte Krasavina in ga ujela v zanko. Aleksander je, kot rečeno, za umor vzel posojilo v višini cca. 18.000 evrov in jih dal domnevnemu morilcu vnaprej 3.500, 12.000 evrov pa je nakazal, ko je bila žena ''umorjena''. Preostanek je obdržal zase.

''Človeka sem ubil, prišel domov, se stuširal in sedel na kavč''. Kdo je bil Jhon Jairo Velásquez, desna roka Pabla Escobarja?
Preberi še
''Človeka sem ubil, prišel domov, se stuširal in sedel na kavč''. Kdo je bil Jhon Jairo Velásquez, desna roka Pabla Escobarja?

Krasavin je na dan umora opravljal službo taksista, da bi si s tem zagotovil alibi. Nina je pojasnila, da je policija do nje prišla nenajavljena in jo odpeljala v masko v filmski studio. Sprva ni mogla verjeti, kaj se dogaja. ''Ves dan sem preživela s kriminalisti in bila prepričani, da je vse skupaj šala.'' Operacija je bila tajna in Nina ni smela imeti stika s svojimi otroci – tudi dvema iz prejšnjega zakona – in je bila na policiji prijavljena kot pogrešana. ''Nisem verjela, kaj se dogaja. Še vedno želim Aleksandra vprašati, če je vse to res.'' Za razpad zakona krivi sebe, saj so bili glavno jedro spora njeni otroci iz prejšnjega zakona. Par se je sicer zaljubil na prvi pogled. ''Tudi moja krivda je, da je naročil umor. Žal mi je zanj. Nič mu ne zamerim. Ne vem, kakšno bo življenje zanj v zaporu, me pa boli dejstvo, da bo tam.'' Kakšna bo kazen za Aleksandra, še ni znano.

Namesto trupla v vreči za smeti jih je čakalo to
Preberi še
Namesto trupla v vreči za smeti jih je čakalo to

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497