Moskisvet.com
Nezemljani NLP

Skrivnosti

Trditev znanstvenika: Nezemljani živijo med nami

M.S.
24. 05. 2023 07.00
2

Znanstvenik Garry Nolan je preučil možgane približno 100 pacientov, ki so dejali, da so videli neznan leteči predmet. Prepričan je, da so Nezemljani ne le obiskali Zemljo, ampak da tudi bivajo med nami.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Znanstvenik in ufolog Garry Nolan, ki je preučeval možgane pilotov, ki so trdili, da so videli neznan leteči predmet (NLP), pravi, da Nezemljani bivajo na planetu Zemlja in da so tu prisotni že dlje časa.

Nezemljani so med nami in se s človekom že razmnožujejo
Preberi še
Nezemljani so med nami in se s človekom že razmnožujejo
Tudi vi menite, da so vesoljci že med nami?
Tudi vi menite, da so vesoljci že med nami? FOTO: Shutterstock

Profesor patologije na univerzi Standford v Kaliforniji je prepričan, da so Nezemljani ne le obiskali Zemljo, ampak tu tudi ostali. Potem ko je preučil možgane oseb, ki delujejo v vesoljski industriji in obrambi, je popolnoma prepričan, da življenje na drugih planetih obstaja. Čeprav do danes ni dokaza, da vesoljci živijo na Zemlji ali drugod, si Nolan to razlaga, da se ne želijo razkriti, da bi se izognili morebitnim težavam in ostali varni.

Zaradi ugrabitve Nezemljanov zamudil na trening
Preberi še
Zaradi ugrabitve Nezemljanov zamudil na trening

Prepričan je tudi, da uporabljajo napredno tehnologijo, da spremljajo dogajanje na Zemlji iz varne razdalje. ''Če bi želeli preučiti kanibalsko pleme sredi Amazona, bi se pomešali mednje? Če imate napredno tehnologijo, zaradi tega ne bi tvegali življenja. Prepričan sem, da so NLP-ji, ki jih vidimo, neke vrste droni z napredno umetno inteligenco.''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Dejstva o vesolju, ki vas bodo presenetila
Preberi še
Dejstva o vesolju, ki vas bodo presenetila

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 492