Moskisvet.com
Pri škorpijonih, ribah in levih so vaše skrivnosti povsem varne.

Skrivnosti

Astrološka znamenja, ki najbolje in najslabše čuvajo skrivnosti

A.P.
29. 09. 2020 10.28
1

Imate težave z zaupanjem? Morda se odgovor o tem, komu lahko zaupate in komu ne, skriva v astrološkem znamenju. Medtem ko nekatera znamenja za nobeno ceno ne bodo izdala vaše skrivnosti, nekatere teh ne morejo zadržati zase. Četudi ne daste veliko na horoskop, strokovnjaki trdijo, da obstajajo znamenja, ki skrivnosti čuvajo bolje kot druga. Preverite, kako je zapisano v zvezdah.

To še ne pomeni, da znamenja, ki domnevno ne znajo držati skrivnosti, niso vredna zaupanja, saj se vsi rojeni v teh znamenjih ne identificirajo z vsemi lastnostmi, ki jim pritičejo. Je pa astrološko znamenje ''opozorilni znak'', tako za te, ki so v tem znamenju rojeni in s tem bolj ''dovzetni'' za tovrstne negativne lastnosti, kot tiste, ki so v družbi le-teh. Na drugi strani pa obstajajo tudi astrološka znamenja, pri katerih je vaša skrivnost varna. Poglejmo, katera so.

Nekatera astrološka znamenja znajo bolje držati skrivnosti, kot druga.
Nekatera astrološka znamenja znajo bolje držati skrivnosti, kot druga. FOTO: Shutterstock
Ta 3 astrološka znamenja najtežje zdržijo brez seksa
Preberi še
Ta 3 astrološka znamenja najtežje zdržijo brez seksa

Astrološka znamenja, ki najbolje čuvajo skrivnosti: 

Škorpijon

Na škorpijone lahko vedno računate, saj bodo vašo skrivnosti odnesli v grob. So namreč zvesti ljudem, ki so jim pomembni v življenju. Ne bodo vas izdali, če le ne boste izrabili njihovega zaupanja, zato so pri njih tudi najbolj zaupne informacije povsem varne. Če si pridobite njihovo zaupanje, kar pa ni tako zelo lahko, dobite prijatelja in zaveznika za celo življenje.

Ribi

Glede skrivnosti se lahko zanesete tudi na to vodno znamenje, kajti oseba rojena v znamenju ribe bo z vašimi skrivnostmi ravnala kot z lastnimi. Ribe veljajo za nesebične, čustvene in empatične ter z močno čustveno inteligenco, zato naredijo vse, da ne bi druge izdale ali prizadele. V vsakem trenutku so pripravljene pomagati drugim, interese drugi pa postavljajo pred lastne.

Lev

Levi so izjemno zvesti in zanesljivi prijatelji. Tako kot škorpijoni vas bodo izdali zgolj in le, če boste vi izdali njih. Čeprav (po krivici) veljajo za egocentrične in se pogosto postavljajo nad druge, jim je zvestoba zelo pomembna in je visoko na njihovi listi vrednost. So tudi precej več ukvarjajo z drugimi, kot sami s sabo, kot jim zmotno pripisujejo.

Pri škorpijonih, ribah in levih so vaše skrivnosti povsem varne.
Pri škorpijonih, ribah in levih so vaše skrivnosti povsem varne. FOTO: Shutterstock

Astrološka znamenja, ki ne znajo čuvati skrivnosti:

Strelec

Strelce zanima zgolj in samo resnica. Vrtali bodo toliko časa, da iz vas ne bodo izvlekli skrivnosti, a pozor, teh zase ne bodo zadržali dolgo. Nagnjeni so k temu, da širijo govorice in dodatno začinjajo zgodbo, še posebej, ko je trač dovolj sočen, da se razvije v zanimivo zgodbo. Strelec je namreč zabavljač med znamenji in druge velikokrat zabava s pripovedovanjem zgodbic, podlaga za katere je lahko tudi skrivnost. Ne glede na posledice si ne morejo pomagati, da jih ne bi izblebetali. Če jih kdo postavi v situacijo, da morajo kaj povedati o vas, bo vaša skrivnost hitro postala javna.

Dvojčka

Tako kot strelci, naj bi tudi dvojčki veljali za precej klepetavo znamenje, ki ne zna molčati ne glede na vir informacij in stopnjo zaupnosti. Nenazadnje znamenju vlada Merkur, ki velja za planet komunikacije. Ne da bi s tem koga želeli prizadeti, le pomagati si ne morejo, zato z njimi raje ne delite skrivnosti. Če gre za pomembno skrivnost, je ta sicer varna v njihovih rokah, malce manj pa so varne drobne skrivnosti, ki bodo hitro našle pot do drugih ušes.

Devica

Device so zelo marljive in inteligentne, zelo pa jih zanima življenje drugih. Podobno kot dvojčkom, tudi njim vlada planet Merkur. Istočasno imajo device rade trače, kar predstavlja kombinacijo, ki za vaše skrivnosti ne pomeni nič dobrega. Rade pomagajo – včasih so sebične in pomagajo le, če igrate po njihovih pravilih – a ko se ponudi priložnost, hitro pripovedujejo o tistih, ki so jim pomagale in mimogrede izdajo še kakšno skrivnost. Zato previdno.

V tem astrološkem znamenju je rojenih največ milijarderjev
Preberi še
V tem astrološkem znamenju je rojenih največ milijarderjev

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400