Moskisvet.com
Anthony Bourdain

Skrivnosti

To je zadnje sporočilo, ki ga je pred samomorom poslal Anthony Bourdain

M.S.
28. 09. 2022 05.00
0

Anthony Bourdain in Asia Argento, ena izmed žrtev spolnih zlorab producenta Harveyja Weinsteina in podpornica in predstavnica gibanja #MeToo (Tudi jaz), čeprav je tudi sama zlorabljala, sta se večino časa varala. ''Zavedala sva se, da si nisva zvesta,'' je dejala Asia. V prihajajoči knjigi o slavnem kuharju je objavljena zadnja izmenjava sporočil med nekdanjima partnerjema, le nekaj ur kasneje pa se je Bourdain ubil.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Anthony Bourdain in Asia Argento sta imela burno razmerje.
Anthony Bourdain in Asia Argento sta imela burno razmerje. FOTO: Profimedia
Katarina Čas iskreno o svoji izkušnji s Hollywoodom
Preberi še
Katarina Čas iskreno o svoji izkušnji s Hollywoodom

Asia Argento in Anthony Bourdain sta bila v razmerju od leta 2016 do junija 2018, ko si je kuharski mojster, televizijski voditelj, popotnik in pisatelj v hotelski sobi vzel življenje. "Ljudje govorijo, da sem ga umorila. Da je umrl zaradi mene. Prepričani so, da si je vzel življenje zaradi mojih skokov čez plot. Tudi on je varal mene. Varanje nama ni predstavljalo nobenih težav. Zavedala sva se, da si nisva zvesta. Zavedati se morate, da je Anthony potoval 265 dni na leto. Ko sva se videla in bila skupaj, sva se imela zelo lepo – uživala sva v družbi drug drugega. Nisva bila otroka, temveč odrasla človeka – vsak s svojimi potrebami," je dejala kmalu po njegovi tragični smrti. "Anthony je bil star 62 let, jaz pa 42. Oba sva imela svoje življenje še pred najinim razmerjem. On je imel ženo, jaz moža ... Oba imava otroke. Anthonyja si enostavno ne predstavljam kot človeka, ki bi si vzel življenje zaradi afer."

Argentova je bila zadnja, s katero si je Anthony pred smrtjo dopisoval.
Argentova je bila zadnja, s katero si je Anthony pred smrtjo dopisoval. FOTO: Profimedia
Napis Hollywood: zanimiva dejstva o simbolu zabavne industrije
Preberi še
Napis Hollywood: zanimiva dejstva o simbolu zabavne industrije

Serija sporočil, ki si jih je Bourdain izmenjal z Asio le nekaj ur pred smrtjo, je objavljena v prihajajoči neavtorizirani biografiji o pokojnem kuharskem mojstru z naslovom Down and Out in Paradise: The Life of Anthony Bourdain, pod katero se je podpisal novinar Charles Leerhsen, ki je Francoza v obdobju pred smrtjo opisal kot "izoliranega". "Vbrizgaval si je steroide, se napil do nezavesti, najemal prostitutke in domala povsem izginil iz življenja svoje tedaj 11-letne hčerke." V knjigi beremo tudi o njegovih poslednjih dnevih, ko je videl fotografijo danes 47-letne Argentove, kako pleše z novinarjem Hugom Clémentom. Njeno ime je večkrat vtipkal v brskalnik, ko je videl fotografije. "Dobro sem," ji je napisal v sporočilu. "Nisem zloben. Nisem ljubosumen, ker si bila z drugim moškim. Ne lastim si te. Svobodna si. Kot sem dejal. Kot sem obljubil. Kot sem resnično mislil. A bila si lahkomiselna, brezglava. Bila si neprevidna z mojim srcem. Z mojim življenjem," ji je napisal. "Ne prenesem tega," mu je odpisala. "Lahko kaj storim?" "Nehaj mi težiti," mu je odrezavo odgovorila, na kar ji je on odgovoril z "OK". Nekaj ur kasneje se je obesil. Domnevno naj bi se par razšel, ker naj bi bil Bourdain posesiven. Ta je poslal sporočilo tudi svoji nekdanji ženi Ottavii Busia-Bourdain. "Tudi svoje oboževalce sovražim. Sovražim, da sem slaven. Sovražim svoj službo. Osamljen sem in ves čas živim v negotovosti." Tako njegova družina kot Argentova trdita, da ima knjiga napačne trditve, a založnik od izdaje ne odstopa.

Bourdain je bil sit in naveličan slave.
Bourdain je bil sit in naveličan slave. FOTO: AP

V enem od zadnjih intervjujev pred smrtjo je Bourdain povedal, kaj je bila najnižja točka, ki jo je dosegel v razmerju z Argentovo. Ena od stvari ga je zelo prizadela. Najhujša stvar, ki mu jo je Asia kdaj dejala, je bilo, ko je imela slab dan in je nastopala v neki igri v Torinu oz. nekje v Italiji. "Bila je na vajah in imela slab dan – skregala se je z režiserjem. Itak. Pisala sva si SMS-e. Kregala sva se zgolj prek sporočil. Bila je resnično jezna. J**i se tudi ti! Vedno hočeš zmagati! Vedno hočeš zmagati!" je njene besede ponovil v enem izmed svojih zadnjih intervjujev. "Bil sem zelo užaljen in prizadet. Ni treba, da zmagam. Nisem tekmovalna oseba. Rad bi samo preživel," je razložil slavni kuhar.

Jordanov sin v postelji s Pippnovo bivšo ženo
Preberi še
Jordanov sin v postelji s Pippnovo bivšo ženo

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 328