Moskisvet.com
Ali denar lahko kupi srečo?

Skrivnosti

To astrološko znamenje bo po današnjem solsticiju obogatelo

E.R.
20. 06. 2024 02.30
0

Poletni solsticij označuje začetek poletja – mnogim najljubši letni čas, letos pa pade na 20. junij ob 22.50, ko sonce vstopi v skrbno, družinsko znamenje raka. Kaj prinaša znamenjem zodiaka?

Vladarica raka je Luna, ki vpliva na naša čustva, tako da če smo pozorni na svoje razpoloženje in se zavestno trudimo, da bi ga izboljšali, se naše življenje res izboljša – to v tem času zagotovo drži. Ne pozabite, da se učinki poletnega solsticija čutijo tudi v dneh pred in po 20. juniju, ki bodo za vas tudi čustveno močni.

V astrologiji je poletni solsticij čas razmišljanja in hvaležnosti. To je priložnost za vas, da proslavite svoje uspehe in zmagoslavje leta, pa tudi pomemben čas za osebnostno rast.

Poletni solsticij je kot kozmično vabilo, da stopite v središče svojega življenja, je čas, ko vesolje podpira vašo osebno rast in preobrazbo. Ne glede na to, ali upate, da boste spoznali svojega popolnega partnerja, ali iščete izgovor za načrtovanje sanjskih počitnic, lahko uporabite energijo poletnega solsticija, da manifestirate vse, kar si želite. Seveda bo vaše specifično horoskopsko znamenje vplivalo na to, kako se bo vse skupaj odvijalo.  Je pa to čas, da povečate svoje želje in izkoristite preostanek leta za njihovo uresničitev. In katero horoskopsko znamenje  bo to poletje najsrečnejše?

Kateri astrološki znak bo po solsticiju skakal od zadovoljstva?
Kateri astrološki znak bo po solsticiju skakal od zadovoljstva? FOTO: Adobe Stock

Oven

Pričakujte, da vam bo poletni solsticij 2024 prinesel nekaj posebej velikih sprememb. Morda boste našli navdih za nov ustvarjalni podvig ali se vrnili k stari strasti ali hobiju. Kakor koli že, zdaj je čas, da razširite svoja obzorja. Solsticij spodbuja tudi vaš pustolovski duh in vas navdihuje, da se odpravite na potovanje – dobesedno ali metaforično. Lahko se odločite, da trenutna pot, na katero ste osredotočeni, ni za vas. Morda boste spremenili svoje navade, da boste bolj produktivni v karieri. Pripravite se na drzne korake v svoji prihodnosti.

Tako jo boste v postelji gotovo privedli do vrhunca
Preberi še
Tako jo boste v postelji gotovo privedli do vrhunca

Bik

Čas je, da upočasnimo. Biki imajo običajno raje počasen in enakomeren tempo, še posebej poleti, a oddih je zdaj še pomembnejši, saj se zadnje čase spopadate s kaosom nepričakovanega uspeha. Čeprav je ta uspeh očitno dobra stvar, potrebujete trenutek, da vse predelate.

Te ženske vam bodo najlažje rekle 'ne'
Preberi še
Te ženske vam bodo najlažje rekle 'ne'

Dvojčka

Čutite željo po druženju? Za to se lahko zahvalite poletnemu solsticiju. Upoštevajte to željo in se osredotočite na tesne prijatelje in družino. Solsticij vam bo pomagal, da se z njimi še bolj povežete, delite nove ideje in raziskujete nove načine, kako biti srečni, saj vas bo prisilil k večji odprtosti in izražanju.

Verjetno pa boste svoje življenje pretresli tudi na druge načine. Lahko bi si premislil glede nečesa, pri čemer ste obstali. Projekt, ki je stagniral, se lahko nenadoma premakne naprej z veliko idejo, ki bo povečala vašo produktivnost. Toda previdno, saj boste lahko po tem, ko se bodo stvari nenadoma premaknile naprej, lahko čutili večjo obremenjenost kot običajno. V tem slučaju se ne pozabite obrniti na svojo mrežo podpore, saj vam bo dvignila samozavest in dala spodbudo, da se podate na nove poti.

Moški, rojeni v teh astroloških znamenjih, so najboljši možje
Preberi še
Moški, rojeni v teh astroloških znamenjih, so najboljši možje

Rak

Rak, prihaja vaš čas, da zasijete. Poletni solsticij označuje začetek vaše astrološke sezone, kar pomeni, da imate priložnost, da se na novo odkrijete. Mesec vašega rojstnega dneva je čas, da rečete "da" vsem načrtom v zadnjem hipu in  drugim presenečenjem, ki bodo vdrla v vaše življenje. Nikoli ne veste, kdaj bo življenjska priložnost našla pot do vas. Sprejmite kaos in naj vas ne bo strah ukrepati. Skočite z obema nogama v neznano – vesolje vas varuje. Morda imate pametno idejo, ki je povezana z nečim, do česar čutite strast, in zdaj je pravi čas, ukrepajte in jo uresničite.

Takšna je idealna ženska za moškega glede na njegov horoskop
Preberi še
Takšna je idealna ženska za moškega glede na njegov horoskop

Lev

S svojim občutkom za dramatiko in ljubeznijo do soja žarometov se ne boste nikoli izgubili, poletni solsticij 2024 pa bo osvetlil vaš ognjevit duh in spodbudil še več samoizražanja. Sprejmite svojo notranjo samozavest, prižgite svojo luč in zasijte. To je vaš čas, da izstopate.

Bodite bolj spontani, predvsem v romantičnih zvezah, ki bodo že tako veliko bolj spogledljive in zabavne. Če ste samski, pojdite na zmenek z nekom, ki ni vaš običajen tip, ali pa pojdite celo na zmenek na slepo. In če ste v zvezi, začinite odnos med sabo in partnerjem.

Najlepše ženske so rojene v tem znamenju
Preberi še
Najlepše ženske so rojene v tem znamenju

Devica

Device obožujete poletje, saj vam te dodatne ure sončne svetlobe dajejo prepotrebno energijo. Navsezadnje se vaš seznam opravil ne bo končal sam od sebe. Ta čas pa izkoristite tudi za razmislek o svojih dosežkih in načrtovanje za prihodnost, še posebej, ker vam bo poletni solsticij dal astrološko zeleno luč za odločno ukrepanje pri nečem velikem.

To je tudi  čas, da device premagate globoko zasidrano težavo, ki vas pesti že nekaj časa. Lahko prebolite čustva, ki so vas zadrževala in bremenila, in zdaj lahko gredo naprej v uspešno prihodnost.

Kateri model avtomobila najbolj ustreza vašemu karakterju?
Preberi še
Kateri model avtomobila najbolj ustreza vašemu karakterju?

Tehtnica

Na obzorju so nove perspektivne in osvežujoče povezave. Letošnji poletni solsticij je priložnost za ustvarjanje skupnosti na nepričakovanih mestih, pri čemer boste morali zanemariti svojo negotovost in stopiti izven svojega območja udobja. V preteklosti ste ogrozili svoje standarde, da bi se prilagodili drugim ljudem, zdaj pa se vam bo ponudila priložnost, da ljubezen do sebe postavite nad svoje trenutne neizpolnjujoče odnose. Čas je, da se spomnite, da je najpomembnejši odnos, ki ga imate, odnos s samim seboj. Solsticij zahteva osredotočenost na samooskrbo in osebno rast. Vzemite si čas za nego svojega dobrega počutja in se ukvarjajte z aktivnostmi, ki vam prinašajo veselje in sprostitev.

Katere so značajske lastnosti tehtnice?
Preberi še
Katere so značajske lastnosti tehtnice?

Škorpijon

Medtem ko se druga horoskopska znamenja z eno nogo na poletnih zabavah, vi iščete spremembe na poklicnem področju. To je zato, ker ste v zakulisju delali na nekaterih velikih projektih in poletni solsticij bo osvetlil vse, kar ste pri tem dosegli. Naj vas ne bo strah, da bi sami sebe malo pohvalili. Navsezadnje ste si to tudi zaslužili, saj ste trdo delali, premagali nekaj resnih izzivov in dosegli velik uspeh.

Poiščite tudi nove zaposlitvene možnosti – in to donosne. Nova karierna priložnost lahko dodatno okrepi vaše finančno stanje in s tem popolnoma spremeni vaše življenje. Vaš finančni položaj se bo s solsticijem bistveno izboljšal.

Ta astrološka znamenja so najbolj opolzka med rjuhami
Preberi še
Ta astrološka znamenja so najbolj opolzka med rjuhami

Strelec

Za strelce ni potrebe po počasnem vstopu v poletni solsticij – prvi poletni dan bo v vaše življenje prinesel izbruh poživljajoče energije. Če ste obtičali in se počutite kot hrček na kolesu ali ste obremenjeni z življenjskimi obveznostmi, boste našli dobrodošlo spremembo tempa.

Iskati morate tudi dobre strani in slediti svoji intuiciji. Nova prijateljstva, nepričakovane priložnosti in nenadni uspehi v osebnem življenju so vam zapisani v horoskopu, če ste zanje pripravljeni tvegati. Poletni solsticij bo povečal vaš občutek za avanturo in optimizem, kar vas bo spodbudilo, da razširite svoja obzorja in poskusite iskati nove izkušnje.

Oddahnite si od vsega, kar se dogaja, in nekaj časa analizirajte svoja čustva. Opustite vse dolgotrajne občutke, ki so v vas lebdeli zadnjih nekaj mesecev. Ko končate, lahko miselno in čustveno začnete znova, ker se začenja nova sezona.

Značajske lastnosti strelca
Preberi še
Značajske lastnosti strelca

Kozorog

Biti ranljiv ni ravno vaša močna stran, a naj vas poletni solsticij opomni, da je odpuščanje najboljše darilo, ki ga lahko daste sebi – in drugim. V zadnjih nekaj mesecih je bilo v vašem družbenem krogu nekaj drame in morda vam bo končno uspelo urediti stvari tudi na tem področju. Izkoristite priložnost poletnega solsticija in pustite svoje razlike (in svoj ego) ob strani. To je čas, da se odkupite.

V tem astrološkem znamenju je rojenih največ milijarderjev
Preberi še
V tem astrološkem znamenju je rojenih največ milijarderjev

Vodnar

Poletni solsticij je vaša priložnost, da povečate vročico med vami in vam drago osebo. Kot zračno znamenje se lahko težje dotaknete svoje čustvene plati in izrazite, kar potrebujete, toda to poletje so vsi vidiki vaših dolgoročnih odnosov predmet pogajanj. Samski vodnarji se lahko zapletejo v vroče razmerje s prijateljem, ki jim je že dlje časa všeč. Morda boste izvedeli, da vam nekdo, v katerega ste bili zaljubljeni, vrača vaša čustva. Za nekatere bo plamen prevroč, da bi prerasel v ogenj ljubezni, za druge pa se bo njihova poštenost zelo obrestovala.

Ženske, rojene v teh znamenjih, so najboljše žene
Preberi še
Ženske, rojene v teh znamenjih, so najboljše žene

Ribi

Zadnje čase ste bili pod stresom, ki vas je vlekel v različne smeri, in zdaj je čas za oddih. Ta poletni solsticij bo idealen čas, da se povežete s svojo duhovno platjo in poiščete mir in tišino v naravi. Solsticij odpira vrata duhovnemu in ustvarjalnemu navdihu, vabi vas, da se dotaknete svoje intuicije, raziščete svoje umetniške sposobnosti in se povežete z višjimi sferami zavesti.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zena.blic.rs

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497