SKRIVNOSTI

Moški, rojeni v teh astroloških znamenjih, so najboljši možje

A.P.
10.06.2021, 6:00
0
Čeprav se astrologija marsikomu zdi larifari, skriva številne odgovore in posledično o nas razkriva marsikaj. Tudi to, katera astrološka znamenja se najbolje znajdejo v zakonu oz. kateri moški so najboljši življenjski sopotniki.

Kako veste, ali bo vaš partner dober mož? V prvi vrsti to izdajajo njegova dejanja, reakcije, besede. Vse skupaj lahko podkrepi še horoskop, če seveda kaj daste na njegovo "mnenje". Tudi če horoskopa ne smemo jemati preveč resno oz. do besede natančno, nam je lahko v pomoč, ko sprejemamo pomembne življenjske odločitve.

PREBERI ŠE
Takšna je idealna ženska za moškega glede na njegov horoskop

Čeprav naj bi bili moški, ki so rojeni v omenjenih znamenjih, najboljši možje, to ne pomeni, da drugi ne morejo biti prav to.

''Pravo'' astrološko znamenje seveda še ni zagotovilo, da bo moški tudi dober mož.
''Pravo'' astrološko znamenje seveda še ni zagotovilo, da bo moški tudi dober mož./ FOTO: Shutterstock

Bik

Moški, rojeni v znamenju bika, veljajo za najbolj zanesljive, zaupanja vredne, iskrene, zveste in romantične duše, ki vedo, kako osrečiti žensko in ji dajati občutek, da je ljubljena. Od vseh znakov naj bi imeli najboljše lastnosti za življenjskega partnerja. Stavijo na stabilnost v zvezi in to jih navdihuje. Vedno bodo blizu partnerice in ji vedno nudili le najboljše, jo razvajali po najboljših močeh in z vsem, kar imajo. Biki ne zapostavljajo družine in na prvo mesto vedno postavijo ženo in otroke. Biki se, ko se ustalijo in poročijo, le stežka ločijo.

PREBERI ŠE
Astrološka znamenja, ki najbolje in najslabše čuvajo skrivnosti

Lev

Moški, rojeni v znamenju leva, so izjemno zvesti, razumevajoči in sočutni. Svojo partnerico zasuvajo s pozornostjo in jo radi razvajajo z darili, odpeljejo po nakupih ali na potovanje, hkrati pa svojo ženo vedno goreče podpirajo.

PREBERI ŠE
Ta 3 astrološka znamenja najtežje zdržijo brez seksa

Najbolj plemeniti možje naj bi bili rojeni v znamenju raka.
Najbolj plemeniti možje naj bi bili rojeni v znamenju raka./ FOTO: Shutterstock

Rak

Z moškimi, rojenimi v znamenju raka, je izjemno lepo preživljati čas. Raki naj bi bili najboljši in najbolj plemeniti možje od vseh astroloških znamenj. So izjemno čustveni, ljubeznivi, pošteni in iskreni. Radi imajo vse, kar je povezano z ljubeznijo. Partnerico zasipavajo s pozornostjo in z njo kvalitetno preživljajo čas. So srčni, družabni, umirjeni in naredijo vse, kar je v njihovi moči, da bi bila njihova žena srečna.

PREBERI ŠE
V tem astrološkem znamenju je rojenih največ milijarderjev

Ribi

Moški, rojeni v znamenju ribe, radi osrečujejo druge in nič drugače ni, ko gre za njihovo ženo. Poskrbeli bodo, da bodo ženi vedno na voljo, ji nudili pomoč, oporo in podporo. So možje, ob katerih se lahko partnerica zjoče in olajša dušo, saj ne le poslušajo, ampak tudi slišijo.

PREBERI ŠE
7 lastnosti, ki jih moški ne prenesejo pri ženskah