Moskisvet.com
Duša

Skrivnosti

Katera številka duše ste? Z numerologijo do idealnega partnerja

M.S.
15. 02. 2023 05.00
0

Z numerologijo si lahko pomagamo tudi na ljubezenskem oz. partnerskem področju. S pomočjo samoglasnikov v vašem imenu lahko ugotovite, kakšen človek ste, kakšnega sopotnika potrebujete v življenju in kako delujete.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
To so znaki, da je vaša duša živela več življenj
Preberi še
To so znaki, da je vaša duša živela več življenj

Število vaše duše o vas in vašem značaju razkriva veliko. Gre za seštevek samoglasnikov v našem imenu in priimku, pri čemer je A = 1, E = 5, I = 9, O = 6 in U = 3. Če vam je torej ime Janez Novak, to potem pomeni: 1 + 5 + 6 + 1 = 13. Če je seštevek dvoštevilčen, za končno dušno število seštejete obe posamezni številki, torej 1 + 3 = 4.

Iz imena in priimka lahko razberemo marsikaj.
Iz imena in priimka lahko razberemo marsikaj. FOTO: Shutterstock
S to metodo je matematik na lotu 14-krat zadel glavni dobitek
Preberi še
S to metodo je matematik na lotu 14-krat zadel glavni dobitek

Dušno število 1

To število je znak odličnega vodje. Ste neodvisni in samozadostni. Privlačijo vas osebe, ki so močne, sicer le ugodite potrebi po lastnem potrjevanju. Neodločni in počasni ljudje vas vznemirjajo in vam srkajo energijo. Ste samozavestni in ni vas strah sprejemati težke odločitve. Partner si vas ne more podrediti. Ker ste tekmovalni, to lahko vodi v impulzivne odločitve. Vaša vnema je nalezljiva, kot rojeni vodja pa ob sebi potrebujete zveste ljudi.

Dušno število 2

Ste čustvena in občutljiva oseba. Ste tudi družabni in se radi povezujete z drugimi. Ker stvari radi dobro pretehtate, vam nekateri očitajo neodločnost. Imate močno intuicijo, ki ji morate zaupati. Radi ugajate in ustrežete, zato se lahko zgodi, da se ljubljeni osebi povsem podredite. Najbolj si želite varnosti in udobja. Veljate za prijazne, potrpežljive in komunikativne, redkobesedni ljudje pa vas begajo, saj pomanjkanje komunikacije enačite z neodobravanjem. Potrebujete partnerja, ki je razumevajoč in empatičen, takega, ki razume, kako si je življenje z nekom deliti.

Kaj se zgodi, ko umremo? Od pošasti do fenomena déjà vu
Preberi še
Kaj se zgodi, ko umremo? Od pošasti do fenomena déjà vu

Dušno število 3

Ste igralec, pisatelj, pevec, pesnik ali kakšne druge vrste umetnik? Potem je vaše dušno število zagotovo 3. Radi osrečite ljubljene osebe in se ob tem počutite izpolnjeni. Radi tudi izkazujete svojo naklonjenost in pozornost drugim ter vedno najdete razlog za dobro voljo. Ste umetniška duša, ki nosi srce na dlani, včasih pa vas okolica doživlja kot rahlo otročje, saj ne dovolite, da bi umrl otrok v vas. Potrebujete čustveno zrelo osebo. Ste rojeni zabavljač, zaradi česar vas imajo ljudje radi. Naučite se morate izražati svoje najgloblje misli in občutja. Pot do uspeha vas vodi prek trdega dela in discipline.

Dušno število 4

Ste sinonim za zanesljivost. Raje kot kaos imate red, ne marate nenadnih sprememb, hrepenite po stabilnosti in se dobro počutite, ko zasledujete svoje cilje. Veljate za zanesljivo osebo, ste trmasti in želite imeti vse pod nadzorom. Varnost iščete v odnosu, za ljubljeno osebo pa bi dali svoje življenje. Niste pretirano spontani, zato pa se poslušate. K vsaki stvari pristopite z logiko. Ste praktični in ne marate drame, zato se ne pustite čustveno izsiljevati. Potrebujete umirjenega in zanesljivega partnerja in ne avanturista, saj v življenju rabite določeno mero rutine, ne pa  tudi strahu pred izgubo ljubljene osebe.

V numerologiji številke postanejo zabavne.
V numerologiji številke postanejo zabavne. FOTO: Shutterstock

Dušno število 5

Hrepenite po učenju in odkrivanju novega. Krasijo vas dinamičnost, strast in iskrivost. Ste karizmatični in stežka pri miru, zato potrebujete ob sebi nekoga, ki vam bo dal potrebno svobodo. Izogibajte se oseb, ki bi vas imele rade ves čas ob sebi, saj bi se počutili ujeti. Rutina in predanost vas strašita. Radi imate eksotično, drugačno in tujino. Radi raziskujete, kar vas lahko odnese tudi na kriva pota. Vaš entuziazem je nalezljiv. Ste odprte glave in odprti v odnosu do drugih ter ne pustite, da bi vas obsojali, saj tudi vi ne obsojate drugih. Vaš največji izziv je, da se soočite z vašimi strahovi, disciplina pa je ključ do vašega uspeha.

Dušno število 6

Prioriteta so vam dom, družina in ljubezen, skoraj zagotovo imate sklenjen krog zvestih prijateljev. Ljubim osebam posvečate vso pozornost, ki je lahko za nekatere celo utesnjujoča oz. moteča. Skrb za druge je sicer vaša gonilna sila. Verjamete v pravljično ljubezen, v filmske prizore v resničnem življenju, zaradi česar ste lahko zahteven partner, saj je v resničnem življenju težko biti ves čas popoln. Izogibajte se partnerju, ki je manipulativen in ima potrebo po čustveni drami, saj vas lahko to potegne vanjo. Poiščite si čustveno dostopno osebo. Pri vsem tem ne pozabite na sebe in svoje potrebe. Ste polni dobrih nasvetov in čutite potrebo po odobravanju.

8 skrivnosti oralnega zadovoljevanja
Preberi še
8 skrivnosti oralnega zadovoljevanja

Dušno število 7

Zelo verjetno ste neodvisna oseba, ki za vse potrebuje trden dokaz. Resnico cenite bolj kot kar koli, laži pa ne prenesete. Kadar oseba izgubi vaše zaupanje, jo izbrišete iz svojega življenja. Ste zelo analitični in ves čas skrbite za osebnostno rast. Temelj vašega odnosa sta iskrenost in spoštovanje. Nekateri vam očitajo, da ste premalo čustveni in da stvari jemljete preveč resno. Vleče vas k skrivnostnim in duhovno zrelim posameznikom. Potrebujete partnerja, ki bo cenil vaš osebni prostor in vam dovolil, da se ob potrebi umaknete in vzamete čas na samem. Zastavljate težka življenjska vprašanja, na katera boste odgovor morda iskali celo življenje. Včasih težko izražate svoja čustva, ker ta niso oprijemljiva.

Dušno število 8

Vleče vas k osebam, ki so uspešne in neodvisne. Privlačijo vas materialne dobrine – od moči do denarja. Vaša potreba po uspehu je večja kot pri drugih. Ob sebi želite nekoga, ki si ga želijo vsi, kar lahko vodi v nastopaštvo, drugi pa vas imajo zato za preračunljive. Čeprav znate zaslužiti denar, ga lahko tako hitro, kot ste ga zaslužili, tudi izgubite. Ne sprejemate ukazov in se ne podredite stereotipnim zadolžitvam. Potrebujete močnega partnerja, ki je dobro organiziran in ni ubogljiv. V zasledovanju sreče skušajte najti ravnotežje med ambicijami in tem, da stvari pogledate širše.

Dušno število 9

Želite pomagati, tudi na računa tega, da zapostavljate sebe. Imate zelo čiste misli, kar vam omogoča, da stvari vidite bolj jasno in širše kot drugi. Ste idealistični, radodarni in nesebični. Sočutni ste do lačnih otrok v Afriki, do sodelavca, ne pa toliko do najbližjih. Vaša dobrota bi lahko pritegnila ljudi, ki bi to znali izkoristiti. Ob sebi potrebujete osebo, ki je čustveno močna in ne bo primerjala vaše naklonjenosti do naklonjenosti oseb v stiski, kar lahko vodi v ljubosumje. Radi se zazrete vase in odidete na dušno potovanje.

Ta astrološka znamenja so najbolj opolzka med rjuhami
Preberi še
Ta astrološka znamenja so najbolj opolzka med rjuhami

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497