Moskisvet.com
Vraževerje dlan

Skrivnosti

Kaj pomeni, če vas srbi desna dlan? Če verjamete v vraže, se tedaj nikar ne popraskajte!

M.S.
10. 01. 2023 05.00
0

Če verjamete v vraže, verjetno vstajate z desno nogo, si najprej obujete desno nogavico in desni čevelj in sprva nadenete desni rokav. Desna naj bi po starem slovenskem verovanju prinašala srečo, leva pa nesrečo. A ne, ko vas zasrbi dlan.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ne le branje iz dlani, dlan prinaša pomembne novice, med drugim nam pove, kako energijsko sodelujete z okolico. Verjetno ste že slišali, da boste dobili denar, če vas zasrbi dlan. Toda ni vseeno, katera. Če vas zasrbi leva, pomeni, da vas obdaja pozitivna energija in da bo vaše življenje prišel denar, in sicer kot posledica lastnega truda in marljivosti. V medicini sicer srbenje leve dlani pomeni negativno energijo, ki lahko napoveduje bolezen.

Poročni običaji in vraže
Preberi še
Poročni običaji in vraže

Če vas zasrbi desna dlan, to napoveduje, da boste ostali brez denarja oz. ga boste veliko potrošili. Ker desna roka označuje, da se boste v bodoče odločili za nekaj, za kar boste morali odšteti precej denarja, tovrstno srbenje napoveduje, da boste ob kar nekaj denarja.

Če vas srbi leva dlan, boste denar dobili, če desna, ga boste izgubili oziroma dali proč od sebe.


Če ste vraževerni in vas zasrbi desna dlan ter se ne želite popraskati, dlan podrgnite ob leseno površino, da se energija z roke prenese nanjo, sicer tvegate, da slabo energijo prenesete drugam na telesu. Srbenje je sicer povezano z različnimi bolezenskimi stanji, zato bodite pozorni na simptome in spremembo kože. Srbečica lahko kaže na pomanjkanje železa, težave z jetri, presnovo, ledvicami in hormoni, lahko pa je tudi posledica stranskih učinkov zdravil.

Ni vseeno, katera dlan vas srbi in ali se popraskate ali ne.
Ni vseeno, katera dlan vas srbi in ali se popraskate ali ne. FOTO: Shutterstock

Tovrstnih vraž je sicer še veliko. Če vas na primer zasrbijo prsti na rokah, to pomeni, da je na poti poroka – vaša ali pa od nekoga bližnjega. Če vas srbi levi komolec, so na poti dobre novice, če na desni, pa slabe oz. žalostne. Če vas zasrbi levo uho, vas nekdo opravlja, če desno, pa vas hvalijo. 

Zakaj se bojimo številke 13?!
Preberi še
Zakaj se bojimo številke 13?!

Za večino leva roka ni dominantna, zato pa je leva roka, ki sprejema energijo in se predaja toku vesolja. To je roka, ki dovoljuje in če vas srbi, prejemate darila iz vesolja. Leva je sicer povezana z žensko intuicijo in energijo, desna pa z dajanjem energije in moško energijo. Srbenje na desni dlani je tudi povezano z občutkom, da ste pod nadzorom in v življenju omejeni in nezmožni sreče, ki si jo želite. Za to so lahko krive služba, nesrečno razmerje ipd.

Morbidna stran viktorijanskega božiča
Preberi še
Morbidna stran viktorijanskega božiča

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 313