Moskisvet.com
Ženska zavrnitev

Skrivnosti

Te ženske vam bodo najlažje rekle 'ne'

E.R.
10. 06. 2024 03.00
1

Razkrivamo, katera horoskopska znamenja so tista, ki vas bodo najlažje zavrnila.

Najpomembnejše, ko govorimo o osebni avtonomiji, je postavljanje meja. Res je dober občutek, ko se odločimo, v čem se dobro počutimo in v čem ne, in s tem v mislih samozavestno stopamo skozi življenje.

Mnogi se bodo strinjali, da to ni tako preprosto. Zato bomo v družini, v službi, prijateljstvu in različnih življenjskih situacijah počeli stvari, ki nam sploh niso všeč, samo zato, da bi ugajali drugim ljudem. Nekateri pa se v takih situacijah zlahka postavijo zase in rečejo – ne!

Astrologija pojasnjuje, kakšni smo navznoter in v kolikšni meri se znamo postaviti zase. Spodaj lahko preverite, ali vi ali vaša boljša polovica spadata med tri horoskopska znamenja, ki lahko brez problema rečejo ne.

Najlepše ženske so rojene v tem znamenju
Preberi še
Najlepše ženske so rojene v tem znamenju

1. Bik

Zaradi neposrednosti in trme je to znamenje vodilno pri postavljanju meja. Če imajo načrtovan vikend, bodo le stežka zamenjali sodelavce v službi in odpovedali načrte, če pa se jim ne ljubi udeležiti družinskega kosila – ga bodo preprosto izpustili, z elegantnim, a iskrenim opravičilom.

Bikica ceni nadzor nad svojim življenjem in noče dovoliti drugim, da posegajo v njen osebni čas. Če se na določen dan ne želi družiti, vam bo to  povedala, zaradi česar je dragocena prijateljica, saj vam nikoli ne bo treba ugibati, ali želi preživeti čas z vami ali ne.

Takšna je idealna ženska za moškega glede na njegov horoskop
Preberi še
Takšna je idealna ženska za moškega glede na njegov horoskop

2. Škorpijon

Za razliko od bikov, ki so pač takšni, škorpijoni postavljajo meje, da se zaščitijo. Škorpijonka je morda najbolj skrivnostno znamenje horoskopa, zato zna velikokrat zaintrigirati ljudi okoli sebe. Je neposredna, neustrašna in trmasta, zato verjetno nikoli ne bo počela stvari, ki se ji ne zdijo prijetne. Čeprav je zelo nežna in topla oseba, je njen obrambni mehanizem ustvarjanje zidov, tako da ljudje sprva ne opazijo ranljivosti. Ta značajska lastnost je rezervirana le za ljudi, za katere ji je resnično mar.

Moški, rojeni v teh astroloških znamenjih, so najboljši možje
Preberi še
Moški, rojeni v teh astroloških znamenjih, so najboljši možje

3. Vodnar

Tretje, a ne najmanj trmasto znamenje zodiaka je vodnar. Svobodomiselnih vodnarjev okolica včasih ne razume – vendar se jim ni treba nikomur opravičevati. Če se jim ne da na dogovorjeno kavo, bodo to povedali kar tako, brez izmišljevanja pravega razloga. Poslušaj, ni moj dan, se bova dogovorila kdaj drugič , je stavek, ki ga bodo vodnarji brez premišljevanja vrgli iz sebe.

In medtem ko marsikdo razmišlja, ali se bo kdo razjezil, vodnarja to prav nič ne prizadene. Vodnarka zna sebe postaviti na prvo mesto in v svoje življenje sprejema samo tiste ljudi, ob katerih je lahko čim bolj sproščena.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Vir: zadovoljna.dnevnik.hr

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 479