Moskisvet.com
Branje z dlani

Skrivnosti

Branje z dlani: to pomeni, če imate na dlani črto v obliki črke M

M.S.
23. 04. 2024 05.00
0

Pravijo, da je naša usoda zapisana v zvezdah – in v dlani, bi lahko dodali. Prerokovanje z dlani je namreč starodavna vedeževalska praksa. Le-to je uporabljal tudi Aleksander Veliki, ki je na podlagi tega ocenjeval karakter svojih vojakov. Že z osnovnih črt, kot je življenjska črta, se da veliko razbrati o naši usodi. Marsikdo se osredotoča le nanje in ne ve, da so pomembne tudi povezave med njimi. Ena od takšnih je povezava v obliki črke M, ki pa je nimajo vsi. Kaj pomeni oz. kaj vam prerokuje in kaj pove o vašem značaju, izveste v nadaljevanju.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Bomo lahko že kmalu živeli 200 let?
Preberi še
Bomo lahko že kmalu živeli 200 let?

Življenjska črta, črta odnosov, črta usode, črta razuma in srčna črta sodijo med najpomembnejše črte na naši dlani oz. črte, ki imajo najbolj pomembna sporočila o naši usodi. Življenjska črta ne prerokuje, kako dolgo bomo živeli, kot zmotno meni večina, ampak ukoreninjenost v življenje (kot je npr. povezanost z lastnim telesom, navezanost na družino, trdnost zdravja ipd.). Ljubezenska (srčna črta) napoveduje našo usodo, povezano s čustvi in odnosi. Opisuje značilnosti intimnih in ljubezenskih razmerij, pa tudi družinskih in prijateljskih vezi. Črta razuma (tudi modrosti oz. glave), ki prečka sredino dlani in se nahaja pod črto življenja, razkriva naše osebne interese in dejavnosti. Pove, kako zadeve predelujemo v sebi, in razgalja našo stabilnost, duhovno moč in stopnjo notranjega miru. Črta usode (tudi Saturnova črta) je povezana z našo intuicijo. Pod sredincem teče proti zapestju oz. spodnjemu robu dlani. Predstavlja življenjsko pot, naše sposobnosti in usmerjenost k ciljem. Je tista črta, ki poveže ostale že omenjene črte, da skupaj tvorijo obliko črke M. To srečo naj bi imelo le okoli 30 odstotkov ljudi.

Pokaži mi dlan in povem ti, kdo si.
Pokaži mi dlan in povem ti, kdo si. FOTO: Adobe Stock
To ste bili v prejšnjem življenju in to boste v naslednjem
Preberi še
To ste bili v prejšnjem življenju in to boste v naslednjem

Poznavalci so prepričani, da je to znak, da ste rojeni pod srečno zvezdo oz. da so vam zvezde naklonjene. Poleg sreče so ti ljudje obdarjeni z dobro intuicijo, ambicioznostjo, odločnostjo in kreativnostjo. So samodisciplinirani, močno motivirani, odlični poslovni partnerji, zlepa ne obupajo, so družabni, priljubljeni, dobrosrčni in zaupanja vredni ter prijetni sogovorniki. Znajo služiti denar, prepoznajo priložnosti in so dobri v menedžmentu. Težko pozabijo laži, prepoznajo nepoštenost in neiskrenost, dobro preberejo ljudi, vidijo pod površje, so zvesti in ne varajo. So iskreni, ne lažejo in ne goljufajo. Sledijo svojim načelom, so dosledni in načelni, zaradi česar se včasih zapletejo v spor. So tudi iznajdljivi in se ne ustrašijo sprememb. Imajo dobre vodstvene lastnosti z močno željo po osebnem izpopolnjevanju.

Črka M prinaša tudi določene izzive.
Črka M prinaša tudi določene izzive. FOTO: Adobe Stock

Toda izrisana črka M na dlani prinaša tudi nekatere izzive. Ti ljudje so pogosto nagnjeni k pretiranemu analiziranju, in čeprav se zdi vse popolno, najdejo nekaj, kar jih bo zmotilo oz. bodo ohromljeni od strahu pred izgubo tega, kar jim pomeni oz. predstavlja največ. Če tega ne znajo pravočasno ustaviti, se lahko ujamejo v začaran krog tesnobe in anksioznosti. To jim lažje uspeva, če imajo črko M izrisano na obeh dlaneh.

Preverite stanje svojega srca s 30-sekundno metodo, ki vam lahko reši življenje
Preberi še
Preverite stanje svojega srca s 30-sekundno metodo, ki vam lahko reši življenje
Črte na dlani veliko izdajo o naši usodi in značaju.
Črte na dlani veliko izdajo o naši usodi in značaju. FOTO: Adobe Stock
5 filmov, ki so napovedali tehnološko prihodnost
Preberi še
5 filmov, ki so napovedali tehnološko prihodnost

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400