Moskisvet.com
Tina Hines

Skrivnosti

To je prva stvar, ki jo je zapisala, ko je vstala od mrtvih

A.P.
26. 06. 2019 13.50
0

Ali obstaja življenje po smrti je vprašanje, ki človeštvo bega že tisočletja. Številne razprave na to temo ostajajo brez odgovorov, a pričevanja mnogih, ki trdijo, da so okusili onostranstvo, le še dodatno burijo našo domišljijo. Tako kot zgodba matere štirih otrok, Tine Hines, ki je bila po zastoju srca klinično mrtva 27 minut in se je čudežno vrnila med žive, zdravnike pa osupnila, ko je prosila za pisalo in v beležko domala nečitljivo zapisala. ''Resnično je.''

Ko so jo povprašali, kaj s tem misli, je pogledala proti nebu in namignila na nebesa.

Pretresljivo zgodbo o svoji teti je na prošnjo mnogih s svetom delil njena nečakinja Madie Johnson, ki pa ni bila zraven, ko se je Tina Hines nenadoma onesvestila. Rešili so jo stric Brian (Tinin mož), bratranec Tatum in njun prijatelj Jeff. Pripravljali so se na planinarjenje blizu doma v Phoenixu (Arizona), naslednjo sekundo pa je bila nezavestna na tleh in vijolična v obraz. Do prihoda reševalce sta jo Brian in Jeff oživljala, Tatum pa je opazoval, kako jo je oče skušal na vse načine rešiti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ob prihodu reševalcev ni imela pulza. Preden so prispeli, sta jo Jeff in Brian dvakrat vrnila med žive, preden pa je prispela v bolnišnico, so jo morali oživljati še šestkrat. Skupno je bila klinično mrtva kar 27 minut in ko se je čudežno zbudila in zaradi intubacije ni mogla govoriti, je prosila za pisalo in v sinov dnevnik zapisala: ''Resnično je.'' Osebje, zbrano okoli nje, jo je vprašalo, kaj je resnično, ona pa se je s solznimi očmi ozrla proti nebu. Njeno ''kraco'' si je dala Tinina nečakinja Madie kasneje vtetovirati na zapestje.

Nezemljani so med nami in se s človekom že razmnožujejo
Preberi še
Nezemljani so med nami in se s človekom že razmnožujejo

Tina Hines, ki je močno verna, trdi, da je v času, ko je bila klinično mrtva, videla nebesa in pred črnimi vrati stati Jezusa, okoli katerega je bila svetla rumena svetloba. ''Zdelo se je tako resnično, barve so bile tako intenzivne, '' razlaga Tina. Večina, ki doživi srčni zastoj in se vrne med živi, izgubi kratkoročen spomin in se ne spominja obdobja pred zastojem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

A študija, opravljena na podganah univerze v Michiganu, je pokazala na povečano aktivnost možganov in kompleksne misli v trenutkih pred smrtjo. Znanstveniki trdijo, da prav ta aktivnost možganov ljudem omogoča, da se spomnijo obdobja pred klinično smrtjo. Tina sicer še zdaleč ni edina, ki trdi, da je okusila onostranstvo. Mnogi, ki so bili klinično mrtvi, pravijo, da so iz ptičje perspektive opazovali, kako jih rešujejo zdravniki in sestra.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497