Moskisvet.com
Nebesa

Skrivnosti

15 minut je bila klinično mrtva in v tem času v nebesih preživela pet let

M.S.
27. 01. 2023 14.00
2

Ženska, ki je bila klinično mrtva, trdi, da je v tem času pet let preživela v onostranstvu, iz katerega se je vrnila z zelo živimi vtisi, ki jih je opisala tudi v knjigi 'Pet let v nebesih'.

Moškisvet.com e-novice

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

6. maja 2011 je odšla dr. Linda Kramer v jutranjih urah na stranišče in mislila, da bo zgolj zaspala, v resnici pa je doživela zunajtelesno izkušnjo. Naslednji trenutek je namreč lebdela nad dnevno sobo in gledala, kako je njem danes bivši mož skupaj z dvema reševalcema stekel do stranišča. Opazila je, da nima nog, da ne diha in je povsem pomirjena. Njen mož se je zbudil, ker naj bi nekdo trkal po steni, to pa, pravi, ni bila ona, saj tega ni bila zmožna. Kasneje je izvedela, da je bila razglašena za klinično mrtvo za skoraj 15 minut, v tem času pa je imela občutek, da je pet let preživela v nebesih. Čas, kot pravi, v tostranstvu ne obstaja, zato ga je merila glede na to, koliko je v nebesih prehodila. Prve tri četrt ure je lebdela v stanovanju, kar je toliko, kolikor je trajalo, da so jo odpeljali reševalci, nato pa se je znašla na polju s cvetlicami.

Verjamete v življenje po smrti?
Verjamete v življenje po smrti? FOTO: Shutterstock
Kaj se zgodi, ko umremo? Od pošasti do fenomena déjà vu
Preberi še
Kaj se zgodi, ko umremo? Od pošasti do fenomena déjà vu

Kramerjeva je pojasnila, da je lahko prevzela katerokoli formo in celo postala druga oseba, ki jo je spoznala v nebesih, prevzela njene izkušnje, ta pa je medtem postala ona. "Bila sem skupek vseh njenih življenj."

Prekletstvo družine Presley: tako Elvis kot Lisa Marie umrla zaradi incesta?
Preberi še
Prekletstvo družine Presley: tako Elvis kot Lisa Marie umrla zaradi incesta?

"Občudovala sem gorsko verigo, ki je bila 30-tisočkrat višja od Mount Everesta. Videla sem nebotičnike, pred katerimi se tisti v Dubaju lahko skrijejo. Vse sem videla v panorami. Če sem kje želela biti, sem si samo zamislila kraj in že bila tam. Po 18 mesecih me je nekdo potrepljal po rami in danes vem, kdo je to bil – gospa, ki je ves čas živela z mano. Dejala je, da je čas, da grem. Tedaj sem se znašla pred veliko katedralo in šla notri, kjer so me pričakala tri bitja, ki so oddajala ogromno energije." Pred njimi je stala škatla, kjer so bili v mehurčkih shranjeni vsi njeni spomini in dejanja.

V cerkvi naj bi jo pričakala sveta trojica.
V cerkvi naj bi jo pričakala sveta trojica. FOTO: Shutterstock

Nato jo je taista ženska ponovno opomnila, da je čas, da gre. "Znašla sem se v beli sobi brez sten in tal. Daleč stran je bila oseba, ki je prihajala bliže in bliže. Bila je zelo jezna in v besu dejala, kaj počne tu in da tu ne bi smela biti. 'Nazaj moraš,' ji je dejala. To je bila Karina, njena praprapraprababica. 'Tvoje delo še ni končano,' ji je dejala. 'Delati moraš za policijo 10 let.' To sem že počela, opravljala sem namreč administrativno delo na policiji." Nato ji je pokojna prednica razkrila še nekaj stvari, ki se bodo zgodile v prihodnosti. Nato se je Linda zbudila iz kome in najprej vprašala sestro, ki je bila ob njej, kako je Motley, ki je bil sestrin maček, in je na njeno začudenje vedela vse o njem.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tudi nekateri drugi posamezniki, ki so bili več minut klinično mrtvi, so izkusili delček onostranstva, kot ta ženska, ki je takoj zatem, ko se je zbudila iz kome, zapisala: 'Resnično je!' Neki moški je dejal, da je srečal hudiča, potem ko je bil zaboden v srce, rešil pa ga je angel, potem ko je prvič v življenju molil in so se zdravniki borili za njegovo življenje. Znanstveniki medtem trdijo, da posmrtno življenje ne obstaja in da je smrt konec naše poti.

To je prva stvar, ki jo je zapisala, ko je vstala od mrtvih
Preberi še
To je prva stvar, ki jo je zapisala, ko je vstala od mrtvih

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 414