Moskisvet.com
Seks

Seks, štikli & urbani gozdarji

Prijateljstvo na erotične hlape

Urška Podojstršek
12. 12. 2012 10.35
12

Najbrž misliš, da izjeme potrjujejo pravila. Figo! Tu ni izjem. Moški in ženska ne moreta biti samo prijatelja.

Jutranji seks
Jutranji seks FOTO: iStockphoto
Ja, mogoče se res nikoli nista dala dol, a zagotovo ga nisi izbrala za najboljšega prijatelja, ker se ti je zdel tako simpatičen, ko je z bukovimi očali lutal po knjižnici ali ker bi tako lepo prepeval v cerkvenem zboru?!

Zagotovo ti je padel v oči, ker je imel božansko telo. Ali pa je pripovedoval najbolj ogabne vice. Ker je prepotoval svet in je ob sončnem vzhodu sanjaril o tibetanskem stranišču pod milijonom zvezd.

Ne, čisto nič od tega ne drži? In sta prijatelja že od pamtiveka, a nikoli ni niti fižolovim kolom namignil, da bi lahko kaj bilo?

Aha, potem se te pač boji kot hudič križa, a to nikakor ne pomeni, da si tega ne želi. Nekoč bo zbral pogum in te bo povabil v kino. Če bo pa še dolgo čakal, lahko tudi na valček v dom ostarelih. Zagotovo. Boš videla.

Prepričana sem, da se ne druži s tabo samo zato, ker si tako zabavna, ker imaš najboljši skiro v mestu ali pa ker imaš stanovanje v centru. No, tale s stanovanjem zna biti dober razlog za ljubezen, a sem prepričana, da je vate zaljubljen že od nekdaj.

Mogoče si pa ti vanj, a ti še ni kanilo. Ker nikakor ne ustreza merilom tvojega idealnega moškega. Je premajhen, nima črnih oči in ima absolutno preveč kosmate roke. Hodi rahlo na iks, je bolj motoričen debil kot ne, se boji hitrosti in ne posluša Avsenikov. Ti pa ne poznaš skupine Leeloojamais in tujih bendov in ga s tem vedno spraviš v smeh.

Čeprav mu gre na živce, ker ne poznaš arhitektov, slikarjev in oblikovalcev, te čaka.
Ali pa je nekoč bil zatreskan vate. Ali pa ti vanj. Ali pa šele bosta.

Pa to nikakor ne pomeni, da bosta nekoč skupaj. Mogoče bosta samo seksala…

Seks
Seks FOTO: iStockphoto

Rada bi samo povedala, da se vsako prijateljstvo v enem obdobju kuri na erotične hlape. Noben moški in ženska nista prijatelja samo zato, ker rada skupaj hodita po razprodajah. A-a. Zmeraj je zadaj finta. Vsak mora poiskati svojo! Pa naj te ne bo sram.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 417