Moskisvet.com
Truplo

Film/tv

Vrača se Truplo – večji, bolj zvezdniški in še bolj zasvojljiv

A.P.
18. 08. 2019 07.00
0

Na male zaslone se konec avgusta vrača priljubljena serija Truplo, ki prinaša slo po maščevanju, zgodbo o izginulem denarju in plemenite motive, ki pa jih spodkopavanjo impulzivne reakcije in slabe odločitve. V novo sezono se vračajo stari obrazi, svežino pa prinašajo zvezdniška imena.

30. avgusta se na VOYO vrača serija Truplo, zabavna serija domače produkcije, ki nas popelje v svet kriminala in je v krstni sezoni dobila veliko oboževalcev. Druga sezona je potrditev, da je bila prva zadetek v polno in nova priložnost, da se izkaže. Nova sezona se je glede na prvo poredila in sicer za dve epizodi – iz osem na deset – igralski kader pa razširil za sedem imen.

 ''Nadaljevanja vedno stremijo k temu, da so večja in boljša, seveda pa je to velik izziv. Gledalci imajo ustvarjena pričakovanja in želijo najmanj toliko kot lani, če ne več. Druga sezona je neke vrste potrditev, da si prvič delo opravil dobro in da si vsi želijo še več. Zato smo letos sezono podaljšali z osem na deset epizod, prav tako pa smo razširili igralsko zasedbo, dodali smo sedem novih likov," je o teži nadaljevanja spregovorila Sanja Raičević, ki skupaj z Luko Štiglicem in Sebastjanom Oblakom sestavlja producentski mozaik Trupla.

Znanim obrazom – Črt Lipnik, Jan Kok, Jan Hrušovar, Aleksandar Repić, Sanja Raičević, Edin Latić, Vesna Kuzmić in Robert Prebil – so se v drugi sezoni pridružili oče Luke Dončića, Saša Dončić, pa večno mlada Tina Gorenjak, Gorka Berden, Tibor Baiee, Pero Martić in orjak Chorchyp, ki se je med snemanjem realističnih borilnih scen presekal ustnic, kar pa ga je le še dodatno motiviralo. Verižno gledanje vam ne uide.

''Ob povabilu k sodelovanju sem bil počaščen. Zmeraj sem si želel igrati v slovenski seriji, kjer imaš lahko malo bolj proste roke in so stvari nekoliko bolj razgibane,'' je dejal as borilnih veščin.

Vikingi, epska serija, ki gledalca posrka vase
Preberi še
Vikingi, epska serija, ki gledalca posrka vase

''Spoznal sem te majhne čarobne trike za kamero, da je vse, kar se dela, videti nekoliko drugače na televiziji oziroma v kinu. Celo snemanje mi bo ostalo v zelo lepem spominu. Saj veste, prvega se nikoli ne pozabi (smeh),'' je igralsko izkušnjo izzven parketov opisal Dončić.

Truplo 30. avgusta prihaja na VOYO, od 20. avgusta (ob 20. uri) pa si lahko na Kanalu A ogledate prvo sezona.

''Z ekipo smo se takoj ujeli. Energija v zakulisju je bila pozitivna in vesel sem, da sem bil lahko del te ekipe,'' pa je dejal Pero Martić, ki ga poznamo kot polovico vlogerskega dua Pici in Pero, ki je znan po tem, da vedno nekaj ušpiči.

Vem kaj ste storili lansko poletje ...

Lajtmotiv prve sezone najbolje povzame citat, da je najboljši umor tisti umor, za katerega nihče ne ve, da je bil umor. A vsako dejanje ima svoje posledice in tega se bodo še predobro zavedali tudi junaki serije Truplo. Leto dni po dogodkih, ki so zaznamovali krstno sezono, je korak z njimi ujela preteklost in čas je, da se računi poravnajo.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470