Moskisvet.com
Brad Pitt

Film/tv

To je razlog, da Brad Pitt v skoraj vseh filmih jé

A.P.
30. 08. 2019 08.51
1

Brad Pitt je v svoji karieri navduševal v številnih filmih, glede njegovih vlog pa obstaja prav poseben fenomen – verjetno ste tudi sami že opazili, da v vsakem filmu jé. Čeprav brez hrane človek ne more preživeti, pa v filmih le redko vidimo like med prehranjevanjem, saj se zdi to nepotrebna potrata kadrov, tako kot zaklepanje vhodnih ali avtomobilskih vrat, kar v filmih vidimo le redko.

Priznani Hollywoodski igralec Brad Pitt slovi po številnih odličnih vlogah, za njegove like pa je značilno tudi to, da vedno nekaj zobajo. Ker v filmih le redko vidimo like med prehranjevanjem, je Pittovo obnašanje pritegnilo toliko pozornosti.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Čeprav so bili mnogi prepričani, da Pitt to počne zato, da bi se ljudje z njim lažje poistovetili in ga tretirali kot sebi enakega, ne kot nekega filmskega boga, pa temu ni tako.

Brad Pitt ne zdrži brez hrane niti pred kamero.
Brad Pitt ne zdrži brez hrane niti pred kamero. FOTO: YouTube

Kot je nedavno razkril 55-letni ameriški igralec, je razlog za prehranske vložke – bodisi grizlja arašide, krompirček, ugrizne v hamburger, sendvič, jé jogurt, zelenjavo, testenine, liziko, čips ali kaj drugega – ki jih ne manjka niti v njegovem zadnjem filmu, Bilo je nekoč ... v Hollywoodu (Quentin Tarantino), da rad vseskozi nekaj grizlja in to navado je prenesel tudi pred kamero, kar je poleg odlične igre zvezda stalnica njegovih vlog, a vzroka za to do danes nismo poznali.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

''Molk'' je Pitt prekinil, potem ko ga je o tem pobarala soigralka iz filma Bilo je nekoč ... v Hollywoodu, Margot Robbie, ki je prav tako vsi ostali opazila, da pred kamero ne zdrži brez hrane. Predvsem jo je zanimalo ali so med snemanjem filma Oceanovih 11 prizore s hrano vključili namerno.

Pitt v večini filmov vedno po malem jé.
Pitt v večini filmov vedno po malem jé. FOTO: YouTube

Razložil je, da je bil njegov lik Rusty vseskozi v akciji in se ni imel čas usesti dol za miren obrok, zato je vedno nekaj zgrabil za po poti. Dežurni statistiki so izračunali, da Pitt jé v več kot 15 filmih v katerih se pojavi in da so ti precej bolj dobičkonosni, kot tisti, v katerih ni prizorov s hrano.

Ne more nikamor, ker sta si z Bradom Pittom podobna kot jajce jajcu
Preberi še
Ne more nikamor, ker sta si z Bradom Pittom podobna kot jajce jajcu

Filmi v katerih zvezdnik filmov Troja, Neslavne barabe, Intervju z vampirjem, Nenavaden primer Benjamina Buttona, Bes, Vohunske spletke, Gospod in gospa Smith ne jé, so v blagajne v povprečju prinesli 61,6 milijona evrov (povprečna ocena na iMDB 6,9), filmi, v katerih zaužije do 836 kJ (200 kalorij) so v povprečju zaslužili 99,7 milijona evrov (povprečna ocena na iMDB 6,8), kjer si privošči 836 kJ (200 kalorij) ali več, pa 106 milijonov evrov (povprečna ocena na iMDB 7,0).

Filmi, v katerih Pitt jé, imajo višjo oceno in so več prinesli v kino blagajne, kar pa je zgolj naključje.
Filmi, v katerih Pitt jé, imajo višjo oceno in so več prinesli v kino blagajne, kar pa je zgolj naključje. FOTO: YouTube

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 369