Moskisvet.com
Kavč Prijatelji

Film/tv

Sloviti kavč iz serije Prijatelji na svetovni turneji

A.P.
18. 09. 2019 08.55
0

Najbolj slaven televizijski kavč, kavč, ki smo ga spremljali v humoristični seriji Prijatelji (Friends), se je ob 25-letnici serije odpravil na svetovno turnejo in zdaj lahko tudi oboževalci serije okusijo, kako je posedati na njem.

Seveda ne gre za originalno različico kavča, saj ta sodi le v filmski muzej, pač pa repliko oz. 30 le-teh.

Produkcijska hiša Warner Bros. bo četrt stoletja slovite serije obeležila ne le s 'filmskim'' maratonom v kinematografih, kjer bodo vrteli najboljše dele, ter raznoraznimi praznovanji, pač pa jih v našo zavest vrača tudi z nenavadno turnejo. Na pot se je namreč odpravil sloviti kavč iz fiktivne newyorške kavarne Central Perk, ki je bil ekskluzivno – z nekaj izjemami – rezerviran za šesterico prijateljev, ki so slišali na ime Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Chandler in Ross, ki so na njem presedeli ure in ure.

25 let smo živeli v zmoti: ovrgli znamenito teorijo iz serije Prijatelji
Preberi še
25 let smo živeli v zmoti: ovrgli znamenito teorijo iz serije Prijatelji

22. septembra bo minilo 25 let od premiere serije, želja oboževalcev, da bi se Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry in David Schwimmer spet pojavili v vlogi glavnih junakov, pa nikoli ni bila uslišana. Zato pa bodo oboževalci lahko okusili, kako je bilo sedeti na sloviti rjavo-oranžni zofi, ki v naslednjih mesecih gostuje po celem svetu.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Seveda je oz. bo kavč zavil tudi v Evropo. 22. septembra ga boste lahko preizkusili v Londonu (na Abbey Roadu, pri Londonskem očesu in Tower Bridgu), v Benetkah je bil prisoten v času tamkajšnjega filmskega festivala, v Rimu (pri Tritonovem vodnjaku) in Berlinu bo na ogled 21. in 22. septembra, v Madridu pa od 1. oktobra do 30. novembra in sicer pred kraljevo palačo. Poleg Evrope, ZDA in Kanada bo na ogled tudi v Dubaju (Burdž Kalifa), v Johannesburgu na tamkajšnjem Comic-Conu (JAR) in nekaterih velemestih Južne in Srednje Amerike.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470