Moskisvet.com
Petra Zore

Film/tv

Njen trik z ustnicami vas bo zagotovo nasmejal!

M. A.
20. 09. 2019 07.22
1

Da je seksi Petra Zore ženska številnih talentov, ni nobena skrivnost. Čez dan učiteljica razrednega pouka in razredničarka, zvečer pevka v skupini Bomb Shell, vmes še ustvarja besedila za omenjeno skupino, zdaj pa se bo preizkusila še v šovu Znan obraz ima svoj glas. V koga se bo preobrazila v prvi nedeljski oddaji, je zaenkrat še skrivnost, nam pa je Petra med pripravami na prvo oddajo razkrila prav poseben talent.

Petra Zore, pevka skupine Bomb Shell, je te dni pred veliko preizkušnjo, saj jo čakajo številne preobrazbe v šovu Znan obraz ima svoj glas, ki se na POP TV vrača to nedeljo, 22. septembra, ob 20.00. Zaenkrat še ne razkriva, v koga se bo preobrazila v prvi oddaji, nam pa je zato na pripravah postregla z drugo, prav tako zelo zanimivo ekskluzivo. ’Zdaj vam bom pokazala en trik, ki ga nisem naredila že deset let,’ je napovedala in se sicer vedno nasmejana Petra zresnila. ’Z usti vam bom poslala srčka,’ je obljubila, kar je sledilo, pa nas je nasmejalo do solz. Preverite v videu, mi smo prepričani, da kandidatov, ki bi si želeli, da tak poljub pošlje njim, ne manjka.

Eva Boto razkrila, kako preživlja redke trenutke s svojim fantom
Preberi še
Eva Boto razkrila, kako preživlja redke trenutke s svojim fantom

Na prvo preobrazbo pa se mrzlično pripravljajo tudi drugi nastopajoči v letošnji sezoni šova Znan obraz ima svoj glas. Eva Boto se bo prelevila v švedsko operno pevko Jenny Lind, Maja Oderlap bo obula visoke pete Nede Ukraden, petke pa bo obul tudi Alex Volasko, saj ga čaka edinstvena Verka Serduchka. Ana Dežman bo svet gledala skozi oči Arethe Franklin, David Amaro bo postal Fred Astaire, Matic Supovec pa te dni podrobno preučuje skupino AC/DC. V oddaji pa si lahko obetamo tudi nekaj presenečenj, saj poleg Petre tudi Srđan Milovanović svoje preobrazbe zaenkrat ne razkriva … Le kaj nam pripravljata? Ne zamudite začetka nove sezone v nedeljo ob 20.00 na POP TV!

Le v koga se bo v nedeljski oddaji preobrazila Petra?
Le v koga se bo v nedeljski oddaji preobrazila Petra? FOTO: POP TV
Petra pošilja prav poseben poljub.
Petra pošilja prav poseben poljub. FOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 470