Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Visoki obrati

Polna garaža Ralpha Laurena

R.B.
10. 01. 2011 09.26
0

Ameriški modni guru in zbiralec se lahko pohvali z velikanskimi posestvi in drugimi luksuznimi nepremičninami. Vendar so njegova največja strast prav ekskluzivne 'premičnine'.

Legendarni oblikovalec iz newyorškega Bronxa s pravim imenom Ralph Lifshitz je neodvisen oblikovalec postal leta 1971 in kmalu zatem ustanovil svojo znamko Polo Sport, ki se je uveljavila po celem svetu s 'polo' majicami. Polo majice je sicer populariziral Rene Lacoste, vendar so jih pozneje začeli imenovati 'polo' prav zaradi logotipa Laurenove znamke (silhueta polo igralca na konju).

V štiridesetih letih svojega delovanja si je Lauren ustvaril velikansko bogastvo in se proslavil kot zbiralec luksuznih avtomobilov, med njimi redkega bugattija atlantic, model 57SC, neuradno vrednega okrog 50 milijonov ameriških dolarjev (38 milijonov evrov).

Znani fotograf ameriške revije Vanity Fair Todd Eberle je eden redkih izbrancev, ki jim je bil omogočen vstop v velikansko garažo Ralpha Laurena, kjer je ovekovečil nekatere najbolj ekskluzivne starodobnike in moderne superavtomobile. Oglejte si fotogalerijo!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497