Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Visoki obrati

Aston martin viceroy

S.R.
07. 12. 2010 13.07
4

Viceroy je študija modela športnega avtomobila na vodikov pogon s tradicionalno britansko obliko. Avtor študije je 22-letni Christopher Chilcot iz Metropolitanske univerze, ki želi izdelati čistokrvni britanski avtomobil.

Viceroy tako slavi vse kar je britanskega in je hkrati nekakšen duhovni naslednik super avtomobilov, kot so mclaren F1, jaguar XJ220 in aston martin DB5. Navdih je dobil po slavni londonski ulici Savile Row, ki je že stoletja znana po prestižnih ročno krojenih oblekah. Zunanjost Christopherjevega modela spominja na ostale sodobne modele aston martinov, hkrati pa z izbočenimi površinami in neravnimi linijami odkriva nova obzorja. Visoka linija kabine in velika kolesa so tipični elementi ostalih modelov proizvajalca AM. Temna steklena površina kabine se razteza skozi celotno površino avtomobila, kar še poudari njegovo dolžino.
Viceroy je edinstven in hkrati nezmotljiv predstavnik astonov. Tehnične lastnosti vozila na žalost še niso znane, prav tako pa se proizvajalec Aston Martin na koncept še ni odzval.

Sicer pa Astona Martina v televizijski nadaljevanki vozi tudi ena najlepših žensk na svetu. Vas zanima katera? Verjetno se ne bi branili niti nje, niti njenega avtomobila.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497