Moskisvet.com
Kyle Walker

Športi z žogo

Neverjetno, kako je pred golom razčistil Walker

A.P.
05. 08. 2019 15.39
0

Superpokalni obračun med zmagovalcem Lige prvakov in angleškim prvakom so odločila enajstmetrovke, a kaj lahko bi zadetek Mohameda Salaha predhodno odločil zmagovalca, če na pomoč Sinjemodrim s svojim akrobatskimi spretnostmi ne bi priskočil branilec Kyle Walker, ki je s škarjicami z golove črte rešil zanesljivi zadetek Egipčana.

Izjemnim atletskim sposobnostim 29-letnega Kyleja Walkerja se imajo Sinjemodri zahvaliti, da jih Liverpool ni premagal v angleškem superpokalu, potem ko je v 92. minuti akrobatsko rešil gol in preprečil slavje Liverpoolčanov. Še prej je le milimetre od gola ločilo tudi Virgila van Dijka.

Krči so preteklost!
Krči so preteklost! FOTO: Profimedia

Prva je sicer zadela četa Pepa Guardiole, a so se Redsi Jürgen Kloppa vrnili v igro z zadetkom Joela Matipa. Mohamed Salah je imel v izdihljajih tekme veliko priložnost, da odloči zmagovalca, potem ko se mu je po strelu, ki ga je vratar Claudio Bravo ubranil, žoga odbila na glavo in je že premagala čuvaja mreže Manchester Cityja. Liverpoolčani so že videli žogo v golu, a to je bil račun brez krčmarja oz. Walkerja, ki je v zadnjem trenutku rešil City.

Odvisnik! Rakitić še naprej zapravlja za drage avtomobile
Preberi še
Odvisnik! Rakitić še naprej zapravlja za drage avtomobile

Nekdanji zvezdnik Tottenhama je pred časom sprožil bizaren trend (''kyling''), ko zaradi krča ni mogel proslavljati odločilnega zadetka Erica Dierja proti Kolumbiji. Tudi to tekmo so odločile enajstmetrovke, kjer je ključno zgrešil Georginio Wijnaldum.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394