Moskisvet.com
Luka Dončić

Šport

Še začelo se ni, pa Dončić že čara

A.P.
29. 08. 2019 09.09
0

Čeprav se sezona lige NBA začenja šele 22. oktobra, se je Luka Dončić medtem že vrnil v ZDA, kjer pili svoje znanje. Prvi posnetki s treningov napovedujejo novo sezono presežkov slovenskega košarkarskega bisera.

Druga sezona v najmočnejši košarkarski ligi na svetu se bo za Luko Dončića začela 23. oktobra, ko se bo Dallas udaril z Washingtonom.

Pričakovanja so visoka in večina od Luke pričakuje še več kot v krstni sezoni, v kateri je pokazal ves svoj razkošen talent in jo kronal z nazivom novinca leta. Če se je zadnje mesece pripravljal in potil na evropskih tleh, se je medtem že vrnil v Združene države in naravnal roko.

Neverjetno, kaj je Dončić počel že pri petnajstih!
Preberi še
Neverjetno, kaj je Dončić počel že pri petnajstih!

Prvi posnetki, ki so prišli iz ZDA, kažejo na to, da Luka v novo sezono vstopa dobro pripravljen in da bo znova čaral, saj je že na treningih pokazal nekaj magičnih potez, ki jih je izpeljal, kot da gre za najlažjo stvar na svetu, pri tem smešil tekmece in razigraval svoje sotekmovalce.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Čeravno mu nasproti niso stali velemojstri lige NBA, je ob boku soigralca Justina Jacksona, novinca Isaiaha Robyja in nekdanjega Telička, Monitja Ellisa, ki še vedno išče nov dom, pokazal, da je svojo igro, pregled nad njo in fizično pripravljenost še nadgradil.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382