Moskisvet.com
Luka Dončić tenis

Šport

To je pred očmi Anemarie počel Dončić

A.P.
16. 09. 2019 08.34
0

Slovenski košarkarski zvezdnik Luka Dončić že nestrpno odšteva do začetka svoje druge sezone v ligi NBA, poleg znojenja na in ob parketu pa najde čas tudi za sponzorske obveznosti in igranje tenisa.

O teniškem dogodku sta se pred novinarji razgovorila tudi glavna akterja – Luka Dončić in oče dobrodelnega turnirja, Dirk Nowitzki. ''Mislim, da me je povabil zato, ker sem na njegovem Instagram profilu komentiral, zakaj nisem bil povabljen. Ne vem kako dober sem. Zagotovo nisem dober. A sem vesel sem, da sem lahko tu in pomagam Dirku.'' Nato je eden od novinarjev Nowitzkega povprašal, ali drži, da ga je Nemec želel Slovenca na skrivaj preizkusiti, a da Luka na test ni prišel. ''To ni res. Kar vprašajte Dirka,'' je v smehu odvrnil Luka.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

''Poslal sem mu sporočilo, naj se oglasi v ponedeljek, saj je v torek z ekipo odhajal v Miami. Mislim, da je prišlo do nesporazuma. Njegova angleščina ni najboljša, verjetno pa ga je še vedno mučila časovna razlika,'' je hudomušil Nemec. ''Dobra novica je, da je Luka borben igralec in zabavljač in oboje mu bo danes prav prišlo, čeprav so njegove kvalitete vprašljive – a se bo odrezal odlično.'' Na dogodku je bila tudi Dončićeva srčna izbranka Anamaria Goltes.

Še začelo se ni, pa Dončić že čara
Preberi še
Še začelo se ni, pa Dončić že čara

Le redko kdo ve, da je bila Dirkova prva športna ljubezen tenis, ki ni zamrla niti, ko je legendarni Nemec stopil v svet košarke in v njem pustil neizbrisen pečat, tako na mednarodnih parketih, kot v ligi NBA, kjer je kar 21 sezon igral za moštvo Dallas Mavericks. Že četrto leto je tako organiziral dobrodelni teniški dogodek Dirk Nowitzki Pro Celebrity Tennis Classic, kjer so poleg Luke Dončića lopar vihteli še legendarni Teliček Steve Nash, nekdanji član Dallasa Devin Harris, zdajšnja Telička J. J. Barea in Dwight Powell, med ''nekošarkarji'' pa (bivši) tenisači Mark Knowles, Tommy Haas in John Isner ter filmski igralec Boris Kodjoe, ki so zbirali denar za Nemčevo dobrodelno organizacijo The Dirk Nowitzki Foundation (DN Foundation).

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382