Moskisvet.com
Primož Roglič

Šport

Roglič ''zavrnil'' Barcelono in podaljšal z Nizozemci

A.P.
10. 09. 2019 15.21
1

Ekipa Jumbo-Visma je potrdila, da je podaljšala sodelovanje s slovenskim kolesarskim asom Primožem Rogličem, trenutno vodilnim na Dirki po Španiji, kjer imajo kolesarji še zadnji prost dan pred velikim finalom.

Čeprav so ga v svojih vrstah želela imeti številna kolesarska moštva, pa je 29-letni Primož Roglič zdaj tudi uradno podaljšal sodelovanje z nizozemsko ekipo Jumbo-Visma. Nekdanji smučarski skakalec je ekipi, v kateri kolesari od leta 2016, obljubil zvestobo najmanj do leta 2023.

Rogličev sinček že osvaja prve klance
Preberi še
Rogličev sinček že osvaja prve klance

Prejšnji mesec je ekipa v svoje vrste zvabila Nizozemca Toma Dumoulina in povečala proračun za prihodnjo sezono na 20 milijonov evrov. Potem ko je slovenskega kolesarskega junaka, ki je bil na Dirki po Italiji pred nekaj meseci skupno tretji, ohranila v svoji sredini, so Nizozemci pripravili simpatičen filmček, v katerem Rogliča v svoje vrste snubijo predstavniki številnih športov, tudi nogometna kluba Barcelona in nizozemski PSV.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 390