Moskisvet.com
Vuelta snubitev

Šport

Kolesarska snubitev: zaprosil jo je med zadnjo etapo Vuelte

A.P.
16. 09. 2019 07.42
0

Včerajšnja zadnja etapa španske Vuelte je bila za slovensko kolesarstvo v marsičem zgodovinska. Za vedno pa si jo bosta zapomnila še en kolesar in eno dekle – izbranka španskega kolesarja Jesusa Ezquerra, ki je šel kar med vožnjo proti Madridu ''na kolena''. 21. etapa tritedenske kolesarske dirke je za kolesarje vedno nekaj posebnega. Za vse življenje si jo bosta zapomnila tako Primož Roglič kot Tadej Pogačar, ki sta spisala zgodovinsko poglavje slovenskega kolesarstva, za vedno pa bo ostala v spominu tudi španskemu kolesarju Jesusu Ezquerri iz ekipe Burgos-BH, ki resda ni zaznamoval dirke po Španiji, tako kot sta jo Slovenca, a si je na zadnji etapi vendarle priboril nekaj medijske pozornosti, potem ko je 28-letni kolesar 21. etapo izbral, da pred kamerami zaprosi svojo srčno izbranko. Ta ga je spremljala v klubskem avtomobilu, za roko pa jo zaprosil kar med kolesarjenjem. "Rekla je da!" so zapisali pri Eurosportu, ki je skrbel za prenos zadnje tritedenske dirke v sezoni.

21. etapa tritedenske kolesarske dirke je za kolesarje vedno nekaj posebnega. Nič drugače ni bilo z zadnjo etapo letošnje Vuelte.

Roglič ''zavrnil'' Barcelono in podaljšal z Nizozemci
Preberi še
Roglič ''zavrnil'' Barcelono in podaljšal z Nizozemci

Za vse življenje si jo bosta zapomnila tako Primož Roglič kot Tadej Pogačar, ki sta spisala zgodovinsko poglavje slovenskega kolesarstva, za vedno pa bo ostala v spominu tudi španskemu kolesarju Jesusu Ezquerri iz ekipe Burgos BH, ki resda ni zaznamoval dirke po Španiji tako, kot sta jo Slovenca, a si je na zadnji etapi vendarle priboril nekaj medijske pozornosti, potem ko je 28-letni kolesar ''revijalno'' etapo izbral, da pred kamerami zaprosil svojo srčno izbranko.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Ta ga je spremljala v klubskem avtomobilu, za roko pa jo zaprosil kar med kolesarjenjem. "Rekla je da!" so zapisali pri Eurosportu, ki je skrbel za prenos zadnje tritedenske dirke v sezoni.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.
Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382