Moskisvet.com
Luka Dončić

Šport

Letalska družba ''prizemljila'' zvezdniški parček

A.P.
18. 09. 2019 07.31
6

Pred tremi meseci je Luka Dončić na družbenem omrežju potožil nad slabim obravnavanjem nemškega letalskega prevoznika, ki ga je ponovno pustil na cedilu.

Potovanja z letali so zavoljo razdalj med ekipami v ligi NBA postala stalnica čudežnega dečka slovenske košarke Luke Dončića, ki pa z letalskimi družbami očitno nima sreče. Junija ga je slovoti nemški letalski prevoznik iz poslovnega razreda brez razloga premestili v ekonomski razred, tokrat pa je zaradi istega prevoznika oz. kot se je kasneje izkazalo zaradi edinega slovenskega, na letališču obtičal 10 ur in svoje frustracije izrazil na Twitterju.

@lufthansa is just... i mean i had to tweet again... now i have to stay in the airport 10 hours beacuse they changed my flight !! its just crazy Luka Doncic (@luka7doncic) September 17, 2019

Kljub zvezdniškemu statusu se srečuje s težavami navadnih smrtnikov. ''Ker so spremenili moj let, moram na letališču ostati 10 ur. To je noro!'' je bil nezadovoljen prvi zvezdnik Teličkov iz Dallasa, ki ni dolgo čakal na odgovor ''ameriške'' Lufthanse, ki je krivdo za nastalo situacijo prevalila na slovenskega letalskega prevoznika, saj da nima vpliva na razpoložljivost njenih poletov in da že iščejo najboljšo rešitev za košarkarja Dallasa.

Letalska družba ''ponižala'' Dončića in njegovo družino
Preberi še
Letalska družba ''ponižala'' Dončića in njegovo družino

''Žal nam je, ker vaša potovalna agencija ni pravilno rezervirala letalske vozovnice. Na žalost nimamo nikakršnega vpliva na razpoložljivost poletov Adrie Airways, toda moji sodelavci že iščejo prvi razpoložljiv let.''

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Tako kot na parketu je imel tudi tu Luka pripravljen odgovor za ''tekmeca''. ''Vse je bilo storjeno pravilno. Potrdilo imam na telefonu." Nekaj ur kasneje se je nemška letaska družba ponovno oglasila. ''Gospod Dončić! Sodelavci so me pravkar obvestili, da so vam letalsko vozovnico spremenili v vam ljubši polet. Upamo, da boste lahko zdaj končno uživali v potovanju in da bosta imela oba prijeten polet,'' je odpisal uslužbenec Mac, ki je pisal v dvojini, saj je Dončić potoval s svojo srčno izbranko Anamario Goltes. Kljub jezi se je Dončić na koncu zahvalil družbi za razrešitev zapleta.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382