Moskisvet.com
Odbojka moški Slovenija - Turčija

Šport

Bodo Slovenci spisali še eno pravljico?

A.P.
20. 08. 2019 10.23
0

Manj kot mesec dni nas še loči od odbojkarskega spektakla in športnega dogodka leta pri nas. Eurovolley 2019 bo med 12. in 26. septembrom namreč potekal tudi v Sloveniji, ki bo ena od štirih gostiteljic evropskega prvenstva v odbojki za moške. Za evropsko krono se bo prvič borilo 24 in ne le 16 reprezentanc, Slovenci pa bodo imeli bučno podporo s tribun.

Slovenija bo septembra prvič gostila evropsko odbojkarsko prvenstvo. Slovenski odbojkarji, ki so na Eurovolleyu leta 2015 osvojili srebro, bodo imeli tokrat na svoji strani tudi navijače, saj se bo arena Stožice spremenila v navijaški kotel, z odbojkarji pa bo dihala celotna Slovenija. Poleg Ljubljane se bodo reprezentance merile še na Nizozemskem in sicer v Amsterdamu, Apeldoornu in Rotterdamu, v Belgiji v Antwerpnu in Bruslju in v Franciji v Montpellierju, Nantesu, Toulousu in Parizu. Veliki finale bo gostila prestolnica Francije, v Sloveniji pa bomo lahko poleg tekem v skupinskem delu, spremljali tudi izločilne boje, vključno s polfinalnim obračunom.

Slovenski odbojkarji bodo nastopali pred domačimi navijači.
Slovenski odbojkarji bodo nastopali pred domačimi navijači. FOTO: Petrol

Vse se začne z dobrim servisom – tako na igrišču, kot na tribunah

Medtem ko bodo slovenski navijači poskrbeli za bučno navijanje in nepozabno navijaško kuliso, bo zanje vseskozi skrbel Petrol, da jim ne bo zmanjkalo moči pri navijanju za varovance selektorja Alberta Giulianija. Petrol bo tekom prvenstva poskrbel za vse njihove potrebe. Navijačem bo nudil vstopnice, skrbel za navijaško središče in jih kulinarično razvajal, za kar bo skrbela Fresh ekipa, ki bo že avgusta na Fresh kotičkih servirala zmagovalne sendviče, med katerimi so svoje zmagovalce razkrili tudi člani odbojkarske reprezentance. V navijaških kotičkih bo poleg hrane in pijače poskrbljeno tudi za navijaške artikle, obrazne poslikave, drese ipd.

Na spletni strani zmagovalni-servis.si se izbira zmagovalni navijaški sendvič. Preverite katere sendviče so izbrali naši odbojkarji.
Na spletni strani zmagovalni-servis.si se izbira zmagovalni navijaški sendvič. Preverite katere sendviče so izbrali naši odbojkarji. FOTO: Petrol

Vstopnice lahko kupite na prodajnih mestih Petrol ali na spletni strani petrol-ticket.si, kjer dobite tudi informacije o vrstah in ceni vstopnic. Uporabniki mobilne denarnice mBills čaka prav posebna ponudba, saj bodo lahko dostopali do omejenega števila ekskluzivnih vstopnic za mBills tribuno, ob nakupu katerih vam bo 50 odstotkov vrednosti vstopnice vrnjeno na račun. Poleg vstopnic se bodo lahko navijači na Petrolu tudi navijaško opremili, saj bodo v posebni ponudbi poleg vstopnic tudi navijaški artikli, odbojkarske žoge in blazine uradne maskote prvenstva.

Vstopnice za EuroVolley so na voljo na vseh Petrolih in spletni strani petrol-ticket.si.
Vstopnice za EuroVolley so na voljo na vseh Petrolih in spletni strani petrol-ticket.si. FOTO: Petrol

Vsi, ki bi se radi opremili s pomembnimi in zanimivi podatki o prihajajočem prvenstvu, je Petrol ustvaril spletni portal zmagovalni-servis.si, kjer je vse zbrano na enem mestu. Med drugim se lahko tu podučite o zgodovini slovenske odbojke in pobliže spoznate Evo Pavli, ki z Miss Angel & Jeremyjem Liorjem stoji za himno prvenstva Let's Go Together. Na strani bodo potekale tudi nagradne igre za vstopnice in druge praktične nagrade, sodelujejo pa lahko tudi pri izbiri zmagovalnega sendviča, ki bo postal zvezda ponudbe prigrizkov med tekmami v Stožicah in izveste, zakaj Mitja Gasparini navija za sendvič z mozzarello, Tine Urnaut pa za sendvič s piščančjimi prsi.

Roglič tudi na Vuelti prvi stavniški favorit
Preberi še
Roglič tudi na Vuelti prvi stavniški favorit

Sponzorirana objava

ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382