Moskisvet.com
Konstantin Mikhailov

Novice

Vstal od mrtvih: mesec dni zatem, ko so ga kremirali, je potrkal na mamina vrata

A.P.
17. 09. 2019 12.58
1

Življenje piše neverjetne zgodbe. Včasih tudi sila bizarne, saj ne pozna cenzure. V ta koš sodi tudi nenavadna zgodba Antonine Mikhailovne, ki je pokopala svojega sina, ta pa nekaj mesecev kasneje potrkal na njena vrata.

Ne, ne gre za nadnaravno zgodbo. Na njena vrata namreč ni potrkal duh, pač pa Kostantin iz mesa in kože. 62-letna Antonina Mikhailovna je skoraj omedlela od šoka, ko je skozi kukalo pred vrati zagledala njenega ''mrtvega'' 43-letnega sina, ki se je nekaj mesece pred tem pogreznil v zemljo.

Živi mrtveci – 17 mesecev so snemali trupla in prišli do srhljivega spoznanja
Preberi še
Živi mrtveci – 17 mesecev so snemali trupla in prišli do srhljivega spoznanja

Slednji je bil pogrešan od 18. marca 2019, njegova družina, skupaj z odtujeno ženo in hčerko, pa je organizirala pogreb, potem ko je policija mesec dni kasneje domnevno našla njegovo truplo.

Serija Truplo
Serija Truplo FOTO: VOYO

Kmalu za tem so ga kremirali in Konstantina položili k večnemu počitku. A štiri mesece kasneje se je izkazalo, da je ta živ in zdrav, potem ko je nenapovedano obiskal mamo na njenem domu v Kronstadtu na otoku Kotlin zahodno od St. Petersburga. Šokirani materi je pojasnil, da se je odločil, da si vzame čas zase in razmisli o smislu življenja.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Konstantin Mikhailov je pred izginotjem delal v pomorskem oporišču, za uradno pogrešanega pa so ga razglasili šest dni po tem, ko je mama za njim izgubila vsakršno sled. Za Antonino je bil dan, ko jo je policija obvestila, da domneva, da je našla truplo njenega sina, eden najbolj groznih dni v njenem življenju. Zdaj se je opravičila policistom, kjer je napačno identificirala truplo, zmoto pa opravičila z dejstvom, da je bila takrat ''globoko vznemirjena''. Pojasnila je, da ''mu je bil zelo podoben, zato sem policistom potrdila, da je to moj sin.'' Konstatin ima zdaj kopico birokratskih težav, saj je bil uradno razglašen za mrtvega. ''Razmišljal sem o smislu življenju in kaj želim narediti sam s seboj,'' je na zaslišanju policije dejal Konstantin, medtem ko pristojni zdaj skušajo ugotoviti pravo identiteto moškega, ki je bil kremiran in pokopan.

 

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382