Moskisvet.com
Škof pravoslavne cerkve Vasilije Kačavenda

Novice

Šok: posneli, kako se škof strastno poljublja z moškim!

U.S.
22. 04. 2013 08.39
12

Cerkev se je znova zapletla v škandal. Tokrat je za nekaj slabe volje in sivih las poskrbel škof iz Bijeljine, ki naj bi se neprimerno vedel v javnosti. V javnost so pricurljali posnetki in fotografije, na katerih je lepo videti, kako se nekdanji škof pravoslavne cerkve Vasilije Kačavenda strastno poljublja z neznanim mladeničem.

Da je bilo vedenje škofa Vasilije Kačavenda neprimerno, so se zavedali tudi na vrhu srbske pravoslavne cerkve, ki se je odločila, da škofa po škandaloznem razkritju prav potihoma odstrani in s tem zabriše vse sledi njegovega promiskuitetnega seksualnega obnašanja, ki je za uglednega škofa povsem nedopustno. 75-letnega škofa so tako predčasno upokojili, kot razlog za njegovo razrešitev pa navedli zdravstvene težave.

Videoposnetki povedo več kot tisoč besed

Dokazni material, iz katerega je mogoče razbrati marsikaj o življenju upokojenega škofa, naj bi bil cerkvenim veljakom predstavljen že lani. Posnetek naj bi bil narejen s posebej izdelano kamero, vstavljeno v ročno uro, zato ni čudno, da se nekdanji škof pred obtožbami brani z besedami, češ da so mu vse skupaj podtaknili. Obenem je medijskim hišam, ki bi utegnile o tem kar koli napisati ali o škandalu obširneje poročati, zagrozil, da bo vsako izmed njih tožil zaradi obrekovanja in blatenja.

Da naj bi imel nekdanji škof rad mlajše dečke, naj ne bi bila prav velika skrivnost, poroča portal Moja Hercegovina, ki je sporen videoposnetek objavil prvi. "Oni so v takšnem stanju, da mu enostavno ne morejo reči 'ne'. Kupuje jim mobitele, računalnike, na koncu vsakega meseca jim da še okoli 100 evrov," je povedala ena od priča za Blic.

To pa še ni vse ...

Afera naj bi bila večja, kot se zdi, so prepričani nekateri. "Tu so še raznorazne finančne malverzacije, saj je Kačavenda podkupil veliko ljudi, da njegove skrivnosti ne bi nikdar in nikomur izdali. Nekaterim je dajal drva za kurjavo, drugim denar," se zdaj oglašajo mnogi, ki se čudijo, da je zadeva toliko časa ostala skrita.

Obstajalo pa naj bi še celo več filmčkov, na katerih je posneto, kaj vse je vladika počel s svojimi mladimi izbranci. "Posnetih naj bi bilo celo okoli 40 žrtev, ki jih je izkoristil," poročajo srbski mediji.

Svoje mnenje pa lahko izrazite tudi na naši Facebook strani!

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400