Moskisvet.com
Seksala na postaji - 2

Novice

VIDEO: Ona je bila popolnoma gola, on pa ...

J.V.
04. 07. 2014 14.38
17

Potniki avstrijskega metroja so bili popolnoma šokirani, ko so na postaji zagledali par sredi 'akcije'. Seks na javnih mestih je v tujih državah očitno postal nekaj povsem vsakdanjega, saj zgodbam kar ni videti konca.

Kamere na eni od postaj na Dunaja so posnele par, ki se je vsem na očem predajal strastem. Šokirani potniki in mimoidoči so ju snemali s svojimi telefoni, kar pa ju ni prav nič motilo.

»Metro se je normalno ustavil na postaji in takoj smo videli, da se dogaja nekaj neobičajnega,« je povedala priča in dodala: »Ko smo se popolnoma ustavili smo videli, da na postaji seksa par. Ona je bila gola, on je samo spustil hlače. Večina se nas je smejala in snemala s telefoni, nekateri pa so bili popolnoma šokirani. Predvsem starejši in starši z otroci.«

Avstrijska policija s pomočjo kamer na postaji sedaj poskuša ugotoviti identiteto zaljubljenih prestopnikov in če jim to uspe, par čaka visoka denarna kazen ali celo šest mesecev zapora. Brez dvoma bi bilo bolj varno, če bi si najela hotelsko sobo.

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382