Moskisvet.com
Par seksal v Parizu

Novice

VIDEO Sredi belega dne seksala sredi ulice!

J.V.
27. 06. 2014 07.17
13

Pravijo, da je Pariz najbolj romantično mesto na svetu in naslednji mladi par, se s tem zagotovo strinja. Zaljubljenca, ki sta pred kratkim obiskala evropsko prestolnico, namreč nista mogla počakati niti toliko časa, da bi prišla do svojega hotela in sta se mesenim užitkom predajala kar sredi pariške ulice.

Prestolnica Francije je znova dokazala, zakaj ji pripada titula najbolj zaljubljenega mesta na svetu. To potrjuje posnetek mladega para, ki se je pred nekaj dnevi pojavil na spletu. Nekdo je namreč zaljubljenca ujel na kamero svojega mobilnega telefona, medtem ko sta se strastem predajala kar sredi ulice.

Kot kaže mladi parček ni mogel počakati niti toliko časa, da bi našel nekoliko bolj skrit kotiček ali vsaj prišel do svoje hotelske sobe. Zmotili ju niso niti začudeni in šokirani pogledi mimoidočih in tisti, ki so njuno početje hitro zabeležili s svojimi mobilnimi telefoni. Če je bil njun namen, da postaneta nova internetna senzacija, jima je to vsekakor uspelo!

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382