Moskisvet.com
Emojiji - zveza

Novice

Več emojijev – več seksa!

A.P.
22. 08. 2019 08.30
0

Emojiji so vredni več kot tisoč besed, a kaj razkrivajo o našem spolnem življenju? Z njimi pogosto izražate čustva? Potem seksate več kot ostali!

Dve nedavni študiji sta razkrili, da je pogosta uporaba čustvenih simbolov med partnerjema povezana z uspešno partnersko zvezo.

Raziskovalci inštituta Kinsey so opravili raziskavo na 5000 ljudeh in rezultat ne pušča dvoma. Posamezniki, ki v spletni komunikaciji pogosto uporabljajo čustvene simbole, gredo večkrat na zmenke in seksajo pogosteje.

S pojavom družbenih omrežij in aplikacij, kot je Tinder, je dopisovanje postalo izredno pomembno, ko gre za iskanje potencialnega partnerja. V tem kontekstu so nam emojiji v veliko pomoč. Študija je razkrila, da ima pogosta uporaba emojijev pozitiven učinek na zvezo v skoraj vseh njenih fazah.

Emojiji igrajo pomembno vlogo pri navezovanju stikov.
Emojiji igrajo pomembno vlogo pri navezovanju stikov. FOTO: Dreamstime

Uporaba čustvenčkov nima vpliva na prvi zmenek, zato pa je njihova pogosta uporaba vodila do več drugih zmenkov. Osebe, ki pogosteje uporablja čustvenčke, imajo več možnosti, da se bodo na prvem zmenku poljubljale, seksale ali začele razmerje.

''Ugotovili smo, da uporaba čustvenčkov posameznikom omogoča, da prenesejo svoja čustva potencialnim partnerjem, kar vodi v intimo in več romantičnih in seksualnih priložnosti,'' beremo v študiji. ''To pomeni, da tisti, ki v tem kontekstu pogosteje uporabljajo emojije, uspešneje vzpostavijo povezavo in imajo s tem več možnosti za romanco in seks.''

Čustveni simboli - ko so vse besede odveč
Preberi še
Čustveni simboli - ko so vse besede odveč

Žal raziskovalci niso ugotovili, kateri so tisti čustvenčki, ki naredijo razliko oz. imajo najboljše rezultate. Verjetno pa ni treba posebej poudarjati, da pred prvim zmenkom osebo na drugi strani ni pametno zasuti s simbolom jajčevca.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376