Moskisvet.com
Seksala na balkonu in umrla - 2

Novice

Tragično: seks na balkonu ju je stal življenja!

J.V.
13. 06. 2014 15.44
17

Bližajo se poletne počitnice in mnogi že nestrpno pričakujejo konec šole. 19-letna Anastasia Tutik in 18-letni Miguel sta se odločila, da tega proslavita skupaj in si na balkonu njenega stanovanja privoščila malo najstniške razposajenosti, ki ju je na koncu stala življenja.

Mladi par v Londonu je konec šolskega leta želel proslaviti s seksom na balkonu, na koncu pa zaradi izgube ravnotežja padel 60 metrov globoko in pri tem umrl.

Novica o tragičnem dogodku je pretresla London, kjer sta oba obiskovala zasebno šolo, medtem ko so Anastazijini starši živeli v Rusiji, Miguelovi pa v Mehiki.

„Videl sem ju, ko sta seksala na balkonu. Fant jo je dvignil in naslonil na ograjo,“ je povedal eden od očividcev in dodal, da je imel ves čas slab občutek, da se bo nekaj zgodilo. „Videti je bilo nevarno.“ Čeprav je takoj poklical policijo in rešilca, so bile poškodbe, ki sta jih oba utrpela pri padcu tako velike, da sta bila v trenutku mrtva.

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394