Moskisvet.com
Miley Cyrus - 2

Novice

To je zadnjica 20-letnice?

N.J.
28. 08. 2013 11.33
62

Miley Cyrus je potem, ko se je na odru med podelitvijo MTV nagrad s svojo zadnjico pomanjkljivo oblečena drgnila ob Robina Thicka, še vedno predmet vročih razprav o tem, kaj je primerno in kaj ne. Kakor koli že, nas v oči ni zbodlo to.

Miley Cyrus - 2
Miley Cyrus - 2 FOTO:
To, da Miley Cyrus preizkuša meje dobrega okusa in se obnaša nekoliko bolj izzivalno, za mnoge celo neprimerno, ni prav nič nenavadno. Nenazadnje je takšno vedenje za 20-letnico precej pričakovano, se vam ne zdi? Seksualne geste, lateks oprave in vroče hlačke so namreč del odraščanja.

Poleg tega Miley ni več dekle, kakršno smo spoznali v času snemanja serije Hannah Montana. Nas je pa nekoliko zmotila njena zadnjica. Neill Patrick Harris, znan po vlogi Barneyja v seriji How I Met Your Mother, je Mileyjino zadnjico na Twitterju primerjal celo s piščancem. A roko na srce: se vam ne zdi, da bi bila lahko pri njenih letih le nekoliko bolj čvrsta? Konec koncev Miley ure in ure preživi v telovadnici, na njenem telesu pa ni nobenega kilograma preveč - prej kakšen premalo. No, morda je pa to dokaz, da punca šele odrašča in njeno telo še ni razvilo ženskih oblin. Pustimo se presenetiti.

Miley Cyrus - 1
Miley Cyrus - 1 FOTO:



 

KOMENTARJI (62)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382