Moskisvet.com
Arhie - barva las

Novice

Takšno barvo las ima mali Archie

A.P.
16. 08. 2019 09.18
0

Vse od rojstva javnost zanima vsak najmanjši detajl o malem Arhchiju, sinu Meghan Markle in princa Harryja. Vojvoda in vojvodinja Sussekška sta ga javnosti prvič pokazala v začetku maja, le nekaj dni po rojstvu, od tega pa se le redko pojavlja v javnosti. Vir blizu kraljeva družine je zdaj razkrili njegovo barvo las.

Vse odkar se je 6. maja rodil Archie – s polnim imenom Archie Harrison Mountbatten-Windsor – je svet začel ugibati, ali je bolj podoben Meghan Markle ali princu Harryju. Če se svet in starša (še) ne moreta zediniti, čigave poteze ima, pa je z britanskega dvora zdaj pricurljala vest, da ima dojenček sussekški barvo las po vojvodi, torej Harryju. Ima namreč ''šopke rdečkastih las''.

Mlada družinica.
Mlada družinica. FOTO: Profimedia

''Res je očarljiv,'' pravi vir blizu družine, ki je zaradi izleta na Ibizo v zasebnem letalu tarča kritik okoljskih aktivistov, saj letalo proizvede sedemkrat več izpustov CO2 na osebo kot katerokoli drugo letalo, ki leti na relaciji London–Ibiza. Označili so ju za hinavca, češ da druge pozivata, da ukrepajo glede podnebnih sprememb, sama pa se na vse skupaj požvižgata. Princ Harry je pred časom dejal, da bosta imela v luči skrbi za okolje z Meghan zgolj dva otroka.

Prva skupna fotografije povečane britanske kraljeve družine.
Prva skupna fotografije povečane britanske kraljeve družine. FOTO: Profimedia
To je razlog, da je dojenčka v naročju držal Harry
Preberi še
To je razlog, da je dojenčka v naročju držal Harry

Kdo je Archie?
Archie Harrison Mountbatten-Windsor se je rodil 6. maja ob 5.26 zjutraj po angleškem času. Težak je bil 3,2 kilograma. Je osmi pravnuk kraljice Elizabete II. in sedmi v vrsti za kraljevi prestol. Meghan in Harry sta se odločila, da Archie ne bo nosil uradnega kraljevega naziva, saj ga ne bosta vzgajala v kraljevem duhu.

Komu bo Archie bolj podoben? Očetu ali mami?
Komu bo Archie bolj podoben? Očetu ali mami? FOTO: Profimedia
Mali Archie.
Mali Archie. FOTO: Profimedia

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382