Moskisvet.com
42159a9def_60419807

Novice

Šok in groza: Objavili posnetek obglavljenega sirskega pilota

N.J.
18. 09. 2013 11.47
31

Obglavljen človek v vojaški uniformi, njegova glava leži v bližini, skupina moških, sirskih upornikov, pa je zadovoljna s svojim 'plenom'. Vse to prikazuje šokanten in naravnost grozljiv posnetek, ki se je pred dvema dnevoma pojavil na spletu. Pozor, vsebina ni primerna za mladoletne in občutljive!

Sirijskega pilota helikopterja, ki ga je v sirijski Latakiji sestrelila turška vojska, so našli obglavljenega. Le nekaj ur po sestrelitvi pa se je na spletu pojavil grozljiv posnetek, ki prikazuje obglavljenega moškega, oblečenega v vojaško pilotsko uniformo, njegova glava pa leži v bližini. Mrtvemu pilotu eden od prisotnih brska po žepih.

Zaenkrat še ni znano, ali grozljivi posnetki dejansko prikazujejo pilota helikopterja ali gre zgolj za propagando upornikov. Po poročanju spletne strani Weasel Zippers, pa naj bi pilota obglavili sirijski uporniki, takoj po sestrelitvi helikopterja. Poleg tega pa sta se na spletu pojavila še dva amaterska posnetka, na katerih sirijski uporniki streljajo v pilota med pristankom s padalom. Po tem ko je bil helikopter sestreljen, se je pilot namreč iz njega izstrelil.

 

 

 

KOMENTARJI (31)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497