Moskisvet.com
Uriniral oblečen v žensko

Novice

Slavni pevec v ženski obleki uriniral na spomenik

J.V.
13. 06. 2014 15.45
5

Pevec legendarne heavy metal skupine Black Sabbath Ozzy Osbourne, ki ga mnogi poznajo tudi kot Princa teme, je v nedavnem intervjuju spregovoril o svojem divjem in razuzdanem načinu življenja, zaradi katerega ne more verjeti, da je danes sploh še živ.

65-letni pevec je imel zelo divje življenje, ki so ga zaznamovali številni pretresljivi incidenti. Poleg tega, da je bil večkrat na odvajanju od alkohola in drog, je preživel tudi nesrečo z motorjem, želel narediti samomor in poskušal zagrešiti umor ter bil večkrat aretiran.

„To je noro. Jaz bi moral biti mrtev. Ne vem zakaj nisem. Večina ljudi, ki so počeli iste norosti, je mrtvih. Padel sem po stopnicah, čez balkon … Enkrat sem celo skočil skozi hotelski balkon, ker sem mislil, da sem v pritličju, a sem bil v drugem nadstropju. Pristal sem v grmovju rož. Dobil nisem niti ene praske. Nisem mislil, da bom živel 40 let, kaj šele 60,“ je dejal Ozzy.

Aretiran je bil večkrat, najbolj pa mu je v spominu ostal incident iz leta 1982, ko so ga oblečenega v žensko ujeli med uriniranjem na spomenik. Zvezdnik priznava, da obžaluje, da je bil pregrob mož in slab oče ter, da je imel ego velik kot Indija. „Več desetletij svojega življenja sem se vedel kot popolni idiot.“

Sharon in Ozzy Osbourne
Sharon in Ozzy Osbourne FOTO:


 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400