Moskisvet.com
Šefa in tajnico posneli med spogledovanjem - 1

Novice

Seks škandal direktorja in njegove ljubice povzročil milijonsko škodo!

J.V.
03. 07. 2014 10.13
18

Veliko Britanijo pretresa nov seks škandal, ki sta ga tokrat zakuhala direktor britanskega farmacevtskega podjetja in njegova kitajska ljubica. Posnetek njunega seksa so namreč dobili vsi uslužbenci podjetja, novica o tem pa je pricurljala tudi v medije.

Seks v pisarni
Seks v pisarni FOTO:

Mark Reilly, direktor podjetja na Kitajskem, ki se ukvarja s farmacijo, se je znašel v preiskavi, ki jo je sprožil posnetek njegove afero z eno od uslužbenk, ki so ga preko elektronskega sporočila dobili vsi zaposleni.

Seks škandal je povzročil pravi kaos, saj so kasneje odkrili, da je podjetje podkupovalo tudi zdravnike in druge zdravstvene uslužbence.

Direktorja je zaradi njegove afere zapustila tudi žena, obtožen pa je tudi upravljala korupcijske mreže in podkupovanja vladnih uradnikov. Kdo je njega in njegovo kitajsko ljubico ujel na kamero, za zdaj še ni znano, nobenega dvoma pa ni, da je njegove kariere konec. Če ga bodo spoznali za krivega mu grozi celo dosmrtni zapor.
 

KOMENTARJI (18)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394