Moskisvet.com
Prostitutka

Novice

Rusijo pretresel največji seks škandal do sedaj!

J.V.
30. 06. 2014 09.40
20

Igor Latinjin je ime ruskega dekana, ki te dni polni naslovnice z novim seks škandalom. Na dan je namreč prišla resnica o njegovem dvojnem življenjem, ki razkriva, da je dekan na skrivaj kar nekaj let vodil številne bordele v Moskvi.

Prostitutka
Prostitutka FOTO: Reuters

Rusijo zadnje dni pretresa eden največjih seks škandalov v zadnjih letih. Za tega je poskrbel ruski dekan, ki je imel pod okriljem številna dekleta, ki so se prodajala za 100 evrov na noč.

Nekdanji vojaški oficir in dekan ene izmed najbolj uglednih zasebnih univerz v Moskvi je prostitucijo vodil kar nekaj let, sedaj pa je resnica končno prišla na dan. S tem se je seveda končala tudi njegova kariera dekana.

Kot poročajo mediji, je imel Latinjin v lasti več bordelov in nočnih klubov ter bil lastnik moskovskega produkcijskega centra. Dekleta, ki so se zanj prodajala, je najemal kot maserke in manekenke, bivale pa so v modernih stanovanjih, ki jih je zanje uredil v bordelih. Ruska policija ga je pred kratkim že aretirala in zasegla njegov razkošen dom, po zadnjih informacijah pa naj bi mu grozilo kar 18 let zaporne kazni.
 

KOMENTARJI (20)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 400