Moskisvet.com
Dvojnik Walterja Whita

Novice

Policija išče dvojnika Walterja Whita iz serije Kriva pota

A.P.
11. 09. 2019 12.11
0

Policija iz Illinoisa je objavila posnetek ubežnika, ki je na las podoben liku iz TV-serije Kriva pota in oboževalci serije so si morali dvakrat pometi oči, v prepričanju, da ne vidijo narobe in da to ni Bryan Cranston, pač pa Todd W. Barrick Jr.

Policija iz Illinoisa (ZDA) je objavila posnetek osumljenca, ki je zrcalna slika lika iz serije Kriva pota (Breaking Bad). Ta ni le na las podoben Walterju Whitu – pobrit, z očali ter značilno bradico in brki – ampak je tudi enake starosti kot srednješolski učitelj kemij, ki se je po diagnozi pljučnega raka vrgel v posel z drogami.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Todd W. Barrick Jr. je postal znanec policije, potem ko so ga zasačili z metamfetaminom in je bil na pogojnem odpustu, zdaj pa ga policija išče, ker je kršil hišni red in pri tem prosi za pomoč javnosti.

Zanimiva dejstva o seriji Kriva pota, ki jih zagotovo niste vedeli
Preberi še
Zanimiva dejstva o seriji Kriva pota, ki jih zagotovo niste vedeli

Seveda so se na izdano tiralico policijske postaje Galesburg odzvali tudi oboževalci serije Kriva pota, ki so policistom priporočili, da poskusijo srečo v Albuquerqueju, mestu, kjer se je odvijala slovita serija ali v fiktivni restavraciji s hitro prehrano Los Pollos Hermanos, ki je bila v seriji krinka za kriminalne aktivnosti Gustava ''Gusa'' Fringa.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Medtem je vse bliže dan, ko bo luč sveta ugledalo filmsko nadaljevanje serije Breaking Bad z naslovom El Camino, ki nam bo razkrilo, kam je življenje vodilo Jesseja Pinkmana po smrti svojega nekdanjega učitelja in kasneje partnerja v zločinu, Walterja Whita.

Nakupuj preko spleta

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 376