Moskisvet.com
Hayley - 11

Novice

Neverjetno: napadel jo je z vibratorji!

J.V.
19. 06. 2014 12.37
7

Medtem ko nekateri ropajo banke, pa se je neznani moški iz Avstralije, odločil, da oropa trgovino z erotičnimi igračkami. 34-letnik je menda nosil lasuljo in visoke petke ter bil oblečen v erotično spodnje perilo, pred lastnico pa poskušal pobegniti tako, da je vanjo metal vibratorje.

Deželo tam spodaj zadnje dni pretresa zelo bizaren škandal. Kot poročajo tamkajšnji mediji, je eno od erotičnih trgovin poskušal oropati neznani Avstralec, ki je kot krinko nosil lasuljo in seksi spodnje perilo.

Ker ga je med krajo zalotila lastnica trgovine, je začel v njo metati seks igračke. „Sprva sem bila besna zaradi vloma, na koncu pa je vse skupaj izpadlo zelo smešno. Oblačila, ki jih je nosil, so bila zelo zabavna,“ je dejala lastnica. Med poskusom pobega skozi streho, je vlomilca prijela avstralska policija in zasegla erotične igračke v vrednosti 2000 dolarjev, ki jih je hotel ukrasti.

vibratorji
vibratorji FOTO: Reuters

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394