Moskisvet.com
David Luiz Babbo

Novice

Navijači na inovativen način polili gnojnico po nogometašu

A.P.
09. 08. 2019 13.41
0

Navijači Chelseaja so zelo slabo prenesli novico, da njihove vrste zapušča David Luiz, ki se je na zadnji dan prestopnega roka na Otoku preselil k velikemu rivalu Arsenalu. Nekateri se niso mogli sprijazniti z dejstvom, da jih je Brazilec zapustil in so ga označili za izdajalca, svojo jezo pa so na inovativen način stresli na TripAdvisorju, kjer so gnojnico polili po njegovi restavraciji Babbo.

Nekateri nogometni prestopi so za navijače bolj boleči od drugih. Prestop iz Barcelone v madridski Real in obratno velja za nogometni smrtni greh, podobno pa velja tudi za prestope na relaciji zahodni in severni London, kjer domujeta mestna rivala Arsenal in Chelsea. David Luiz bo naslednjič dvakrat premislil, če bo še tvegal takšen prestop, kajti Brazilec si je nakopal ne le jezo navijačev, pač pa bo poslovno škodo utrpela nič hudega sluteča in kriva italijanska restavracija Babbo, katere lastnik je in so jo Chelsejevi navijači po branilčevem odhodu k mestnemu rivalu na TripAdvisorju dodobra spljuvali.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Navijači modrih so se tako poslužili zelo inovativnega protesta oz. izražanja mnenja, potem ko je dolgoletni član Chelseaja z bojkotom ''pet pred polnočjo'' izsilil prestop k Topničarjem in se tako na grd način razšel s klubom, ki mu je bil zvest zadnje tri leta, za Londončane pa je igral tudi med letoma 2011 in 2014. Vmes je sledila epizoda v Parizu (PSG), ki se je končala leta 2016.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

''Na krožniku so bili skodrani lasje, na tleh pa podganji iztrebki. Nikomur je ne bi priporočil. Restavracijo sem že prijavil pristojnim oblastem,'' in ''Grozno. To je ena najslabših restavracij, ki sem jih kdaj obiskal. Obisk je pokvarila slaba postrežba in obupna hrana, izkušnjo pa je poslabšala še velika podgana, ki je priletela iz kuhinje. Sem se ne bom več vrnil, te restavracije s podganami pa ne bi priporočil nikomur.'' To sta le dve sveži slabi oceni na TripAdvisorju, ki je za mnoge vir številka ena, ko iščejo priporočila in mnenja uporabnikov.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Eden od uporabnikov, ki se izdaja za ''poveljnika'' Modrih, Franka Lamparda, je preko ocene na TripAdvisorju na sarkastičen način povzel dogajanja okoli prestopa Brazilca in komunikacije na relaciji igralec - trener. ''Hrana je precenjena in ni več tako dobra kot nekoč. Natakarju sem dejal, da so njihove testenine četrte najboljše, kar sem jih jedel, nakar se je začel pritoževati. Dejal sem mu, da se mora restavracija izboljšati, če želi, da jo bom izbral kot moji top dve izbiri v času sezone. Natakar se je ponovno pritoževal in dejal, da restavracijo seli v severni London, v Holloway.''

Dončić si je omislil novo mrcino!
Preberi še
Dončić si je omislil novo mrcino!

David Luiz je k Arsenalu prestopil za pičlih 8,7 milijonov evrov, čeravno je Chelsea sprva zanj zahteval precej večji kupček denarja – 35 milijonov. Topničarjem je obljubil dveletno zvestobo, plača pa se mu ne bo zmanjšala, saj bo na sezono še vedno zaslužil okoli devet milijonov evrov.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382