Moskisvet.com
Seksi Bondova dekleta - 7

Novice

Vpisale so se v zgodovino!

J.V.
07. 07. 2014 15.08
12

Filmi o Jamesu Bondu sodijo med najbolj kultne filme, razlog za to pa ni le najbolj slavni tajni agent, ampak tudi številne hollywoodske zvezdnice, ki slovijo kot Bondova dekleta. Halle Berry, Denise Richards, Wai Lin in Anya Amasova je le nekaj imen zvezdnic, ki smo jih lahko občudovali v preteklih filmih.

Franšizo James Bond 007, narejeno po literarni predlogi pisatelja Iana Fleminga, so začeli snemati leta 1962. Prvi film z naslovom Dr. No je proslavil mladega škotskega zvezdnika Seana Conneryja.

Filme o Jamesu Bondu, v katerih si agent 007 naroči vsaj 25 »slavnih martinijev«, 33-krat mu rečejo, da bo umrl, ljubi pa se vsaj 78-krat, si lahko KADARKOLI in KJERKOLI ogledate na VOYO.

Hitri avtomobili in napredne igračke

Serija filmov o slavnem vohunu je vedno veljala za dokaj napredni prikaz tehnologije, ki naj bi bila povečini v tistih časih še nedostopna navadnemu človeku. Poleg precej prototipskih orožij, orodij in oblačil so sinonim za Bondovo opremo avtomobili prestižnih znamk in seveda njegova dekleta.

Najbolj slavna Bondova dekleta

V preteklih letih smo v vlogi Bondovih deklet lahko občudovali številne zvezdnice, ki so se s tem vpisale v filmsko zgodovino. Ena od njih je tudi Halle Berry, ki je poskrbela za enega izmed najbolj nepozabnih prizorov. Med najbolj seksi Bondova dekleta se je uvrstila tudi Olga Kurylenko, več lepotic slavnega vohuna pa si lahko ogledate v galeriji.

KOMENTARJI (12)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 382