Moskisvet.com
Rihanna

Novice

Na odru pije, v zaodrju bruha

K.Š.
29. 12. 2011 11.22
4

23-letnica je iz dneva v dan bolj divja in očitno je na to celo ponosna, saj na svojem Twitter profilu redno objavlja fotografije, na katerih se vidi, da ne pozna več meja … Sploh glede alkohola.

Našobljena pevka v mini bikiniju
Našobljena pevka v mini bikiniju FOTO: Twitter

Lepa, nadarjena, seksi, bogata … A kaj ji bo vse to, če iz dneva v dan pada vse globlje in globlje v brezno alkohola? Po turneji Loud se je odločila, da si bo nekaj dni privoščila v družbi prijateljev in družine ter se odpravila na rodni Barbados. Ker tudi Riri ne more brez twittanja, je že takoj objavila seksi fotografijo, na kateri je v kopalkah … Zraven je napisala: "Barbados bo za vedno moj dom!"

Nekateri mediji pa so navedli novico, da naj bi med dopustom seksi pevka obiskala svojo priljubljeno ribjo restavracijo, popila nekaj (preveč) vina in pijačo plačala tudi vsem gostom, ki so bili tedaj tam – bilo jih je okoli 100! Potem naj bi se odpravila na parkirišče, v roke vzela steklenico ruma in začela plesati … Nekateri naj bi jo opazili, kako je s steklenico v roki plesala na strehi nekega avtomobila.

Dejstvo je, da ima Rihanna vedno večje probleme z alkoholom, in to se vidi tudi na njenih nastopih, ki so vedno slabše izvedeni. Nedavno je na nekem koncertu stekla v zaodrje in začela bruhati. Zaradi izvrstne spremljevalne skupine je bil koncert seveda izveden do konca. Mnogi pa so opazili, da nekaj res ni v redu.

Spomnimo – nedavni nastop v Londonu je bil velika polomija, žal ...

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 497