Moskisvet.com
Katera je bolj gibčna?

Novice

Ko se pojavi na plaži, vsi okoli nje doživijo napad!

J.V.
03. 07. 2014 08.00
32

Hrvaške in srbske zvezdnice, kot sta Jelena Karleuša in Anamarija Asanović, s fotografijami, ki jih delijo na svojih družabnih omrežjih, dokazujejo, da so zelo gibčne. Ne mine dan, ko nas ena od njih ne bi presenetila z novo seksi joga pozo in mnogi so prepričani, da je iz tega nastal že pravi seks šov.

Mojstrice joge Jelena Karleuša, Anamarija Asanović in znana novinarka Fani Stipković je le nekaj imen srbski estradnic, ki so navdušene nad priljubljeno obliko vadbe in po zaslugi katere, so postale zavidljivo gibčne.

»Ko se pojavim na plaži vsi okoli mene dobijo epileptični napad,« pravi pevka Jelena, ki na plaži rada napol gola vadi jogo. Za piko na i je srbska pevka na svoje počitnice prinesla najmanjše bikini kopalke kar smo jih kdaj videli in zato njena vadba bolj spominja na seks šov, kot pa na športno aktivnost za sproščanje telesa in duha.

Da je gibčna in upogljiva kot guma, je na morju dokazala tudi Anamarija Asanović. Splistka modna oblikovalka je navdušila turiste na otoku Rab stoječ na glavi na deski za surfanje. Prav nič manj spretna pa ni niti njuna prijateljica Fani, ki rada telovadi s popolnoma urejenim make up-om in v neverjetno seksi športnih opravah.
 

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2024, Moskisvet.com, Vse pravice pridržane Verzija: 394